Riikka & Jenna

Kaksi yhden hinnalla on 29-vuotiaiden kaksosten lifestyleblogi. Blogi sai alkunsa jo vuonna 2008. Kaikkien näiden vuosien aikana on tapahtunut paljon kaikenlaista, mutta innostus bloggaamiseen on silti säilynyt. Nykyään haluamme tehdä entistä laadukkaampaa blogia, jossa suuret, selkeät valokuvat ovat isossa osassa.

Bloggaamme enimmäkseen treenistä ja hyvinvoinnista, arjesta, haaveista ja matkustelusta. Olemme molemmat kovia urheilemaan, juoksu on yksi tärkeimmistä harrastuksista, jonka lisäksi käymme salilla ja pelaamme koripalloa. Puolimaratoneja molemmilla on takana jo useampi, seuraava koitos tulee olemaan Helsinki City Run toukokuussa 2017 ja St Albansin puolimaraton Englannissa kesäkuussa 2017.

 photo riikka1_zpsa8klgxj3.jpg
 photo riikka1_zpskuy2rwi5.jpg

Riikka asuu Turussa ja on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Riikka on pikkusisko, 8 minuuttia nuorempi. Riikka on kova innostumaan uusista asioista, tällä hetkellä eniten innostuttaa jooga ja vegaaninen ruokavalio. Riikka haluaisi matkustaa aina uudelleen ja uudelleen Lontooseen. Riikka haaveili kauan matkoista mm. Australiaan ja San Franciscoon, viime vuosien teemana onkin ollut matkaunelmien toteuttaminen. Tällä hetkellä Riikka haaveilee siitä, että oppisi nauttimaan arjen jokaisesta hetkestä!

 photo P8126962-001_zpsjtqycpqs.jpg
 photo P8116868_zps36tmpwlv.jpg


Jenna muutti Raumalla, St Albansissa ja Turussa vietettyjen vuosien jälkeen takaisin kotikonnuille Saloon jokin aika sitten ja samalla toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja osti oman asunnon. Jenna on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja työskentelee tällä hetkellä luokanopettajana. Jenna on se "viisaampi ja vanhempi". Jenna löytää usein meistä ensimmäisenä uudet trendit, mutta kärsii silti aina vaatekriisistä kun on lähdössä jonnekin.  Jenna haaveilee tällä hetkellä työstä, jossa voisi yhdistää liikunnallisuuden ja oman ammattitaitonsa.

Tervetuloa meidän blogiin! Yhteydenotot: kaksiyhdenhinnalla@gmail.com


Huom! Teemme yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa. Yhteistyöpostakset on aina merkitty yhteistyö tai sponsoroitu -tageilla ja erillisellä maininnalla postauksen yhteydessä. Osa mainoksista on toteutettu yhdessä affliate-kumppanien kanssa. Jos postaus sisältää mainoslinkkejä tai maksettua sisältöä, siitä on ilmoitus blogitekstin yhteydessä.

Kaikki kuvat on meidän itse ottamia, jos teksteissä ei muuta mainita. Ethän kopioi kuviamme luvatta.

1 kommentti:

  1. Hei täältähän löytyi kiva blogi! Kiitos kutsusta! :) Nyt tutustumaan lisää! ;)

    VastaaPoista