Riikka & Jenna

Kaksi yhden hinnalla on 30-vuotiaiden kaksosten hyvinvointiblogi. Blogi sai alkunsa jo vuonna 2008. Kaikkien näiden vuosien aikana on tapahtunut paljon kaikenlaista, mutta innostus bloggaamiseen on silti säilynyt. Nykyään haluamme tehdä entistä laadukkaampaa blogia, jossa suuret, selkeät valokuvat ovat isossa osassa.

Bloggaamme enimmäkseen treenistä ja hyvinvoinnista, arjesta, haaveista ja matkustelusta. Olemme molemmat kovia urheilemaan, juoksu on yksi tärkeimmistä harrastuksista, jonka lisäksi käymme salilla ja pelaamme koripalloa. Puolimaratoneja molemmilla on takana jo useampi ja keväällä juostiin yhdessä maraton! Kun ylitettiin  rinnakkain maratonin maaliviiva, toteutui taas yksi unelma!


Riikka muutti reilu vuosi sitten Turusta takaisin Saloon ja on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Riikka on pikkusisko, 8 minuuttia nuorempi. Riikka haluaisi matkustaa aina uudelleen ja uudelleen Lontooseen. Viime vuosien teemana Riikalla on ollut unelmien toteuttaminen. Moni unelma onkin viime vuosina toteutunut, esimerkiksi Australian ja San Franciscon matkat sekä oman asunnon ostaminen. Tällä hetkellä Riikka haaveilee siitä, että oppisi nauttimaan arjen jokaisesta hetkestä!Jenna muutti Raumalla, St Albansissa ja Turussa vietettyjen vuosien jälkeen takaisin kotikonnuille Saloon pari vuotta sitten ja samalla toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja osti oman asunnon. Jenna on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja työskentelee tällä hetkellä luokanopettajana. Jenna on se "viisaampi ja vanhempi". Jenna löytää usein meistä ensimmäisenä uudet trendit, mutta kärsii silti aina vaatekriisistä kun on lähdössä jonnekin.  Jenna haaveilee tällä hetkellä työstä, jossa voisi yhdistää liikunnallisuuden ja oman ammattitaitonsa.

Tervetuloa meidän blogiin! Yhteydenotot: kaksiyhdenhinnalla@gmail.com

Huom! Teemme yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa. Yhteistyöpostakset on aina merkitty yhteistyö tai sponsoroitu -tageilla ja erillisellä maininnalla postauksen yhteydessä. Osa mainoksista on toteutettu yhdessä affliate-kumppanien kanssa. Jos postaus sisältää mainoslinkkejä tai maksettua sisältöä, siitä on ilmoitus blogitekstin yhteydessä.

Kaikki kuvat on meidän itse ottamia, jos teksteissä ei muuta mainita. Ethän kopioi kuviamme luvatta.

1 kommentti:

  1. Hei täältähän löytyi kiva blogi! Kiitos kutsusta! :) Nyt tutustumaan lisää! ;)

    VastaaPoista