tiistai 31. joulukuuta 2019

Aika hiljaa kiittää..

J&R: On tullut aika tehdä se päätös, joka on pyörinyt mielessä pitkään. Asia, joka on täällä blogissakin jo näkynyt ja jonka moni on varmaan jo arvannut. On aika laittaa yhdelle aikakaudelle piste. Päätöksenteko kesti, mutta lopulta se oli melko helppo.  On aika lopettaa Kaksi yhden hinnalla -blogi. 

Syitä päätöksen takana on useita. Yksi ja suurin syy on se, ettei töiden jälkeen yksinkertaisesti kiinnosta avata konetta ja bloggailla. Ulkoilu, lukeminen, treenaaminen ja muut asiat menevät tällä hetkellä blogin edelle.  Lisäksi kaipaamme elämäämme tietynlaista yksityisyyttä, emmekä halua enää avata omaa elämäämme sosiaalisessa mediassa niin kuin joitain vuosia sitten.

Se, mitä tulemme kaipaamaan blogimaailmasta, on sen alkuaikojen yhteisöllisyys ja arkisuus. Sitä aikaa, kun ihan oikeasti luettiin toisten blogeja, koska aiheet kiinnostivat. Ei siksi, että voisi jättää toiselle kommentin ja hän eksyisi sinun blogiisi. Asioista kirjoitettiin suoraan sydämestä, ei yhteistöiden tai tavaran toivossa. Kaipaamme sitä, kun sai avata omia ajatuksia kirjoittamalla ja sitä, kun näki ihan hirveäsi vaivaa yhden postauksen eteen ja sai kiitokseksi kivoja kommentteja lukijoilta. Ehkä haluamme jakaa jatkossakin omia ajatuksiamme, mutta niille pitää miettiä muita kanavia. Enää Kaksi yhden hinnalla -blogi ei ole se oikea paikka.

P4158135

Bloggaaminen on opettanut meille molemmille ihan älyttömästi kaikkea. Eniten on varmaan kehittynyt kirjoitustaito, ainakin jos vertaa ensimmäisiin postauksiin.. Blogin vuoksi on tullut valokuvattua, laskutettua, sovittua yhteistöitä, reissattua Helsinkiin tapahtumiin, tavattua erilaisia ihmisiä.. Vaikka mitä. Edelleen käytän ulkoillessa blogin kautta yhteistyönä saatuja kenkiä ja reppuja, kaapeista löytyy testiin saatuja rasvoja ja muita purkkeja ja yöpöydällä on viimeiseksi lukunäytteeksi saatu kirja juoksusta.  Joten vaikka tämä blogi on vienyt aikaa, on se myös antanut ihan hurjasti. Ehkä siksi venytimmekin lopetuspäätöstä useamman kuukauden.

Blogi on nyt vielä jonkun aikaa luettavissa ja näkyvillä, mutta poistuu todennäköisesti jossain vaiheessa kokonaan. Nyt ihan viimeisenä haluamme kiittää kaikkia lukijoita näistä vuosista. Kiitos ja nähdään muualla somessa!  


2 kommenttia:

  1. Kiitos teidän blogista! Seurasin vuodesta 2014 asti��

    VastaaPoista