maanantai 8. heinäkuuta 2019

Aamupalalla Lontoossa

J: Yksi loman parhaita juttuja on tietenkin aamupalat, sekä ruoka muutenkin,  joten ajattelin jakaa muutaman vinkin Lontooseen.

Viime reissulla majoitumme hieman eri suunnalla kuin yleensä, Hackneyssä. Siellä on kaikkea mitä kaupunginosalta vaaditaan, varsinkin hyviä ruokapaikkoja. Aamupalapaikkoja lähiseudulla oli runsaasti. Heti ensimmäisenä aamuna päädyimme WAVE:en  eli pidemmin We Are Vegan Everything -nimiseen kahvilaan. Menimme ajoissa, koska olimme lukeneet paikan täyttyvän nopeasti. Hah, olimme koko ajan ainoat asiakkaat! Paikka vakuutti heti upealla sisustuksellaan. Ihastuttiin molemmat korituoleihin ja viherkasveihin..

wave
wave2
wave3

Mä söin acai-bowlin ja Riikka puuron. Lisäksi testasimme paikan croissantin, koska kumpikaan ei ollut ennen syönyt vegaanista croissantia. Annokset olivat kauniita, hyviä ja täyttäviä, mutta melko kalliita. Toki niin on moni aamiaispaikka, varsinkin kun Lontoossa ollaan. Voin kuitenkin suositella paikkaa kaikille, jotka etsivät vegaaniaamupalaa ja liikkuvat Hackneyn suunnalla. 

Toinen "yllättäjä" oli vanha tuttu suosikki The Breakfast Club. Olin nyt toista kertaa siellä. Ensimmäinen kerta ei jättänyt mitään suurempia fiiliksiä, mutta maaliskuun reissun jälkeen Riikka hehkutti heidän vohveleita, joten niitä piti maistaa. Mä otin pannukakut marjoilla ja oli ihan törkeän hyvää! Annos oli iso, marjat tuoreita, pannukakut hyviä ja palvelu todella ystävällistä sekä nopeaa. Riikka söi vohvelin, joka oli myös herkullinen. Lisäksi matka meidän hotlalta Breakfast Clubille oli melko mielenkiintoinen, tuli kuljettua alueilla, johon en ehkä pimeällä menisi! Mutta mitä en nyt hyvän aamupalan eteen tekisi..

brekkie1
brekkie2

Kun kerran aamupaloista ja Lontoosta puhutaan, ei saa myöskään unohtaa Pret a Mangeria, josta saa hyvää ja tuoretta puuroa, erilaisia leipiä ja hyvää kahvia nopeasti. Pretistä on helppo hakea aamupala tai muuta ruokaa mukaan. Toki paikan päällä voi syödä, jos onnistuu löytämään paikan, jossa on pöytiä. Ja vielä vapaita pöytiä!

Kannattaa kurkata myös 3xhyvä aamiainen Lontoossa ja jos Lontoon reissu on ajankohtainen, kurkkaa myös vinkit ensikertalaisille Lontooseen. Lisäksi Lontoo-tunnisteen alta löytyy postauksia Lontoosta kymmenen vuoden kokemuksella. Tätä postausta kirjoittaessa tuli taas mieleen, että pitäisikö varata vielä loppukesäksi lennot Lontooseen? WizzAirin Turun reitti on vielä testaamatta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti