maanantai 17. kesäkuuta 2019

reissun viimeinen kohde

J&R: Heippa ja terkut tällä kertaa Skotlannista! Ollaan oltu Edinburghissa nyt perjantaista saakka ja reissupäivät alkavat vähentyä kovaa vauhtia. Huomenna illalla lennetään jo takaisin Suomeen. Tänään puhuttiin, että tämän jälkeen voisi jatkaa lomaa vielä pari päivää jossain lämpimässä, jossain missä voisi vain olla ja löhöillä. Heti perään kuitenkin todettiin, että voihan sitä tehdä kotonakin!

edii
edi

Edinburghin tutkimiseen on hyvin riittänyt nämä neljä päivää. Ollaan lähinnä kävelty ympäri kaupunkia, käyty parissa museossa, pubissa ja yritetty nauttia auringosta puistossa. Tuuli on melko onnistuneesti kyllä pilannut sen. Täällä on tuullut kovaa, varsinkin tänään! Ei mikään pieni kevyt kesätuuli, vaan sellainen, joka kaataa mainoskyltit, lennättää roskia, oksia ja jopa vaatteita. Niin ja hiuksia, todisteita @2yhdenhinnalla-tilin storyssa. Tuulesta huolimatta on kyllä ihana, että aurinko on lämmittänyt, sekään ei ole itsestään selvyys tällä saarella.

Edinburgh on kyllä onnistut yllättämään meidät sekä positiivisesti että negatiivisesti. Negatiivisesti siksi, koska täällä on ollut aivan hurja määrä turisteja jossain paikoissa! Tuntuu, että enemmän mitä vaikka Lontoossa. Toki tällä Lontoon reissulla kierrettiin perinteisimmät turistikohteen melko kaukaa..

edi2
edi3

Kuitenkin vähän haikein mielin äsken pakkailtiin rinkkoja ja tutkittiin ratikkareittejä lentokentälle. Kuten sanoin jo, reissua voisi vielä jatkaa, mutta tavallaan on kiva mennä kotiin. Juhannuskin tulee ja Suomessa taitaa olla ihan kesä? Englanti on ihan mahtava, täällä on niin paljon kaikkea nähtävää ja tekemistä, mutta nyt on seuraavaksi aika keskittyä Suomen kesään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti