keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Koukussa!

J: Innostun aina helposti kaikenlaisista asioista. Yleensä mun innostuminen ei kestä kovin kauan ja lopulta saatan unohtaa asian kokonaan - jotkut innostukset kestävät vuosia. Kuten vaikka tämä bloggaaminen. Asioista innostuminen on melko kausittaista, kesällä innostuu helpommin esimerkiksi ulkona olemisesta ja talvella esimerkiksi leffoista, mutta toki poikkeuksiakin löytyy. Tällä hetkellä olen innostunut - tai oikeastaan jopa koukuttunut seuraaviin asioihin..

kukat5
kukat3

..Pokemon Go. Olen pelannut sitä aivan liikaa tässä viimeisen viikon aikana. Saa nähdä, kauan tällä kertaa kestää innostus, viimeksi pelasin sitä varmaan reilu vuoden.. Se kyllä koukuttaa..

..Porkkanakakku. Teki mieli leipoa ja koska olin kateellisena viikonloppuna katsonut Riikan porkkanakakkukuvia, mäkin tein sitä. Se on kyllä aina niin hyvää! Olen syönyt sitä kolmen päivän aikana aivan liikaa..

..Unbreakable Kimmy Schmidt Netflixistä. Saatan välillä koukuttua tosi pahasti johonkin Netlix-sarjaan ja vaan katson ja katson. Näin kävi talvella Gilmoren tyttöjen kanssa ja nyt löysin uuden sarjan.. Onneksi katsomiseen tulee parin viikon tauko reissun takia!

..Kukat (+ kukkakuvat). Ostin jokin aika sitten kesäkukkia pihalle ja lauantaina kevätjuhlassa sain ihanan kimpun vaikka mitä kukkia ja tietty myös ruusuja. Olen lukenut netistä niiden hoito-ohjeita, nyppinyt kuolleita lehtiä pois, vaihtanut multia ja kastellut niitä. Minä, joka yleensä tapan kaktuksenkin. Lisäksi olen päivittäin ihastellut villikukkia. Niin upeita. Instagramissa mun seuraajat ovat jo varmaan kyllästyneet kukkakuviin..

kukat4
kukat

..Salitreeni. En olisi uskonut, että näin kesän kynnyksellä innostuu käymään salilla! Suurin syy tosin on Riikan juoksukielto.. Onneksi salilla sentään saa käydä ja sen myötä mäkin olen innostunut. Olen innostunut jopa tekemään mun inhokkia. penkkipunnerrusta!

..Lukeminen. Luen kyllä aina, mutta välillä lukuinto nousee ihan huippuunsa ja ei tee mieli lopettaa lainkaan. Monesti innostun kirjoista aina lomalla, niin nytkin.. 

..LONTOO. Okei, kukapa ei innostuisi Lontoosta? Pari viime viikkoa on mennyt taas Lontoo-huumassa ja olen selaillut ihan liikaa #London-kuvia Instagramista. Onneksi tänään illalla olen jo siellä, jeee!

Mistä sä olet innostunut juuri nyt?

2 kommenttia:

  1. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

    VastaaPoista
  2. Miekin innostun monesti kausiluonteisesti jutuista :D Viimeisimpiä innostuksiani ovat olleet lukeminen, neulominen, juokseminen, itsensä kehittäminen ammatillisesti sekä järjestelmällisyys kotona!

    VastaaPoista