lauantai 1. kesäkuuta 2019

kesä ilman stressiä

J: Tänään oli taas perinteisen kevätjuhlan aikana. Oli Suvivirsi, näytelmää, musaesityksiä ja todistusten jakoa.. Vähän haikeutta, mutta enimmäkseen riemua. Jatkan syksyllä vielä saman luokan kanssa, joten kyyneliltä vältyttiin. Muutenkin oli jotenkin outo olo koko aamun - tai oikeastaan vielä nytkin - ei tunnu yhtään lomalta. Kevät oli kokonaisuudessaan töiden osalta melko helppo, joten loma ei ehkä tule niin tarpeeseen kuin kahtena viime keväänä. Toki nytkin otan ilomielin vastaan pari kuukautta lomaa! 

kesä2
kesä1

Piti kirjoitella vähän lomasuunnitelmia tänne, mutta nyt on sellainen fiilis, että hiiteen kaikki suunnitelmat, mä menen fiiliksen mukaan! Toki pari reissua on varattu ja yksi ainakin suunnitteilla, mutta muuten en jaksa suunnitella mitään. Tällä hetkellä tuntuu, että voisin aivan hyvin makoilla pari viikkoa kotona tekemättä yhtään mitään. Toki jos viimeiset kolme kesää toistavat itseään, jossain vaiheessa kotona hengailukin alkaa kyllästyttää..

Ihan hetkeen ei onneksi tule tylsää, sillä ensi keskiviikkona meillä on Riikan kanssa lähtö Englantiin ja siellä ollaan kaksi viikkoa. Olen niin innoissani! 

Hauskaa kesäkuun ensimmäistä päivää kaikille!

2 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, sehän on just lomailua parhaimmillaan, että elää hetkessä ja tekee niitä extempore-juttuja jotka just nyt vaan tuntuu niin hyviltä!:)
  Toi sun keltakukallinen mekko on kyllä aivan ihana ja sopii sulle niin hyvin, kauniita kuvia myös!<3
  Aurinkoa kesäkuun ekaan viikkoon!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, eihän se ois kiva, jos lomalla olisi samanlainen aikataulu kuin arkena!

   Mekko on suoraan 70-luvulta, isoäitini! :)

   Poista