tiistai 25. kesäkuuta 2019

helppo paluu arkeen

R: Harvemmin loman jälkeen tulee todettua näin, mutta nyt totean: Onpas ollut harvinaisen helppo paluu arkeen! Tultiin tosiaan reissusta viikko sitten ja mä palasin eilen maanantaina takaisin töihin. Juhannusta vietettiin isommalla porukalla meidän perheen mökillä Kemiössä ja sieltä tultiin takaisin kotiin sunnuntaina. Juhannus oli tosi onnistunut ja oli koko ajan niin paljon kivaa tekemistä, etten oikeastaan edes ehtinyt harmittelemaan sitä, että maanantaina jatkuu taas työt. Meidän juhannukseen kuului (paljon) hyvää ruokaa, pienet mökkiolympialaiset, saunomista ja yhdessäoloa. Oli ihana viettää juhannusta aurinkoisessa säässä!

juhannus1

Mä olen ollut nyt kaksi vuotta samassa työpaikassa ja tykkään työstäni. Työyhteisö on mukava ja työtavat tuttuja. Työ on sopivan haastavaa, mutta tykkään siitä. Ehkä näiden syiden takia ei tullutkaan mitään loman jälkeistä "masennusta"? Eli miksi olisin harmitellut loman loppumista, kun ei se oikeastaan niin kamalasti edes harmittanut? Mun mielestä oli taas kiva palata arkeen ja kesä on aina kesä, vaikka töissä olisikin. Turha loman loppumista on harmitella, vaan ennemmin kannattaa tehdä arjesta sellaista, että arjessakin viihtyy. Mulla on tällä hetkellä kaikki asiat tosi hyvin ja ainahan siitä arjesta voi yrittää tehdä vieläkin parempaa, se ei vaadi isoja juttuja. Mä esimerkiksi kävin eilen torilla lounaalla ihanan aurinkoisessa säässä ja hetkeksi tuli jo ihan lomafiilis! Tänään sen sijaan lähdin töistä jo kolmelta, koska olin varannut hieronnan. Oli ihana torkkua 45 minuuttia siinä hieronnassa, kun hieroja yritti avata mun jumissa olevaa yläselkää. Lopulta olin töistä ja hieronnasta kotona jo ennen neljää, joten ihana kun on aikaa tehdä rauhassa omia juttuja.

juhannus2
Kuvissa juhannuspäivän auringonlasku, aurinko laski ja saderintama lähestyi..

Oikeasti tähän mun helppoon arkeen paluuseen liittyy varmasti se, että mulla on vielä tälle kesälle lomaa tiedossa. Olen ottanut muutaman perjantain vapaaksi, joiden lisäksi heinä- ja elokuun vaihteessa tiedossa on vielä toinen pidempi lomapätkä. Parasta! Saa nähdä, olenko yhtä hyvillä fiiliksillä palaamassa töihin tuon jälkimmäisen loman jälkeen.. Seuraavaa lomaa odotellessa aion ottaa kaiken irti kesästä ja valoisista illoista. Tehkää tekin samoin!

P.S Jenna on tällä hetkellä pyöräilemässä Saariston rengastiellä, kannattaa seurata hänen instagramista @jenniemin, miten matka sujuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti