tiistai 7. toukokuuta 2019

koko kevään kuulumiset

J: Mulla on koko ajan sellainen olo, että ennen kuin voin kirjoittaa tänne mitään muuta (kuten vinkkejä Lontooseen!), mun on pakko avata, mitä kaikkea olen viimeisen parin kuukauden aikana tehnyt. Osa vamaan on Instagramista seurannut, mutta tässä tulee kuitenkin tiivistetysti mun pari viimeistä kuukautta.. Olen..

london8
london9
london11

..katsonut kaikki Gilmoren tyttöjen jaksot ja nyt aloitin uudet. Se on kyllä ihan mahtava sarja, joskus silloin aikoinaan katsoin ehkä kolmanteen kauteen saakka ja nyt sitten alusta loppuun.

..innostunut pyöräilystä. Kaivoin pyörän taas esille ja nyt jo on tullut pyöräiltyä enemmän kuin viime kesänä yhteensä!

..tutkinut lentoja ja hotelleja. Englannin reissu on kesäksi jo tiedossa, mutta haaveilen edelleen Albanian matkasta. Ehkä loppukesästä..

..hakenut vakituista virkaa. Ei napannut tänäkään vuonna, mutta onneksi ei haittaa, koska mulla on jo maailman paras (ei-vakituinen) työpaikka.

..viettänyt kavereiden kanssa ihan huippupääsiäisen Vierumäellä. Kaksi vuorokautta loistavaa seuraa, treeniä, hyvää ruokaa ja rentoa olemista. Kelpaisi koska vaan uusiksi.

..nauttinut siitä, että koriskausi on taas ohi ja on enemmän aikaa iltaisin tehdä omia juttuja, kuten vaikka käydä salilla, lenkillä, pelailemassa frisbeegolfia tai ihan vaan olla ilman suunnitelmia. Koris on kivaa, mutta välillä aikatauluttomat viikot ovat vielä kivempia.

london7
lontoon1
lontoon2

..aloittanut torikahvilakauden ja käynyt jo parina lauantaina Salon torilla kahvilla. Ihan paras paikka!

..kannustanut Salon Vilppaan miehiä korisliigan pudotuspeleissä. Kovaa vauhtia ollaan menossa taas kohti finaalia, jospa tänä vuonna tulisi kultaa Saloon.

..stressannut siitä, että kaikki muut menevät naimisiin, saavat virkoja ja vauvoja ja mun elämä vaan jumittaa paikallaan. 

..syönyt ihan liikaa herkkuja. Tuntuu, että koko ajan on joku "tekosyy" herkutella, kuten vaikka tuliaiskarkit, pääsiäinen, vappu.. Nyt pitää vähän rajoittaa ennen kesää..

..juhlinut kaverin synttäreitä Tampereella ja todennut kolmannen kerran puolen vuoden aikana, että Tampere on yllättävän kiva kaupunki. Pitää mennä taas kesällä, onneksi on syitä käydä siellä!

Oikeasti musta tuntuu, etten ole kyllä ihan kauheasti mitään tehnyt. Aika vaan kuluu. Jos muuten haluatte jatkossa seurata mua ja Riikkaa Instagramissa, nyt meidän omien tilien (@jenniemin ja @riikka_ni) lisäksi tehtiin blogille oma Instagram @2yhdenhinnalla. Menkää seuraamaan! Sinne tulee mm. tietoa uusista postauksista ja vähän nopeammin kuulumisia kuin tänne blogiin.

2 kommenttia:

 1. Mustakin tuntuu, että varsinkin vauvoja on tulossa monelle, kun raskausuutisia satelee�� ite oon välillä aivan tyytyväinen, että on tasaista ja varmaa, eikä ainakaan tuu tehtyä hätiköityjä päätöksiä just esim. parisuhteen etenemiseen liittyen.
  Nyt oli kyllä vappua ja pääsiäistä sekä itellä vielä valmistujaiset, joten herkuttelusyitä on ollut vähä liikaakin��

  VastaaPoista
 2. Lovely favorites post!, Yes!!!! I love this post!!, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future. LOVE yours in this

  post!  Best Funny jokes in Hindi

  VastaaPoista