sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

uusi alku?

R: Jennan viime postauksesta on jo melkein 1,5 kuukautta aikaa. Puolitoista kuukautta!! En ole ikinä 10 vuotisen blogihistorian aikana ollut näin kauan pois blogista. Olen melkein jopa unohtanut koko blogin olemassaolon. Jotenkin vaan kaikki muut jutut veivät mennessään. Välillä kuitenkin huomaan, että mieleen tulee asioita, joista haluaisin kirjoittaa tänne. Reissujuttuja, treenijuttuja, ihan vaan avautumisia arjen kivoista ja ei niin kivoista jutuista. Toisaalta aina silloin tällöin tulee taas fiilis, että haluan sulkea kaikki sosiaalisen median tilit. Olenkin vähentänyt sosiaalisen median käyttöä (eli lähinnä instagramin selailua ja blogien lukemista) todella paljon ja se on ehkä vähän auttanut tähän someähkyyn. Someähky taas on johtunut siitä, että olen kyllästynyt sosiaalisen median epäaitouteen ja siihen, että kaiken pitäisi olla niin täydellistä. Tästä aiheesta voisin kirjoittaa vaikka koko postauksen, mutta en nyt.

Lontookevät4
Lontookevät3

Nyt ajattelin vaan ilmoittaa, että tämä Kaksi yhden hinnalla -blogi tulee taas heräämään henkiin. Pikkuhiljaa, omalla tyylillä ja vieläkin rennommalla otteella kun aiemmin. Vaikka netti on pullollaan ammattimaisesti toteutettuja blogeja, ei se silti tarkoita että tämän blogin tarvitsisi olla läheskään mitään sellaista. Tullaan jatkossakin kirjoittamaan treeneistä, reissuista, retkistä ja hyvinvoinnista rennolla ja arkisella otteella. Jatkossakin tavoitteena on inspiroida tänne eksyneitä lukijoita elämään omanlaista elämää ja löytämään liikunnan ilo. Tavoitteena on myös vinkkailla kivoista matka- ja retkikohteista, niin ulkomailla kun kotimaassakin. Varsinkin lähimatkailuun halutaan kannustaa entistä enemmän.

Lontookevät5
Lontookevät6

Moni vanha lukija seuraakin meitä varmaan instagramissa @riikka_ni ja @jenniemin, mutta jos et vielä seuraa niin tervetuloa seuraamaan! Instagramin puolella seuraavat tietävätkin, mitä tämän blogihiljaisuuden aikana ollaan tehty. Suurimmaksi osaksi tavallista arkea.. Lisäksi ollaan vanhennuttu taas vuodella (30+!) ja ollaan molemmat käyty Lontoossa. Mun Lontoon reissuun liittyen olisi tulossa yksi postauskin. 

Katsotaan nyt, onko tämä blogille uusi alku! Jos oikein innostutaan, niin ulkoasuakin pitäisi ehkä vähän säätää.. Kaikki kuitenkin ajallaan, nyt ajattelin käydä kurkkaamassa onko mun vanhat lemppariblogit vielä elossa.. Kivaa keväistä sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Jee, oonkin kaipaillut teidän blogia <3 Arkinen ja rento ote kuulostaa oikein hyvältä! Samoilla linjoilla mennään täällä :) Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Samat fiilikset on itsellä ollut oman blogin kanssa mutta jos se tästä taas 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä bloggaamiseenkin tulee uutta intoa, kun on taas valoisaa ja esim. kuvia saa otettua helpommin :)

   Poista
 3. Samat fiilikset on ollut myös oman blogin kanssa, tuntuu että vertaa ihan liikaa sitä omaa pikkuista blogia niihin suurempiin ja miettii, lukeeko kukaan omaa blogiani edes. :D Mutta kaikesta huolimatta tykkään hirmuisesti kirjoitella sitä, joten se jääköön sekametelisoppaiseksi omaksi itsekseen <3 Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, mutta tärkeintä että tekee sitä mistä itse tykkää! Kiitos samoin :)

   Poista