sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

pienin askelin

J: Avasin varmaan sadannen kerran bloggerin pariin viikkoon ja päätin, että nyt. Nyt on oikeasti se aika, kun saan tänne jotain kirjoitettua ja julkaistua myös. Kirjoittamaan olen aloittanut monesti, mutta lopulta se on jäänyt kesken ja myöhemmin olen poistanut luonnoksen. Olisi niin paljon asiaa!

lenkki

Kuten Riikka kirjoitti jokin aika sitten, blogiin tuli puolivahingoksi sellainen parin kuukauden postaustauko. Mulla se itseasiassa venähti vähän ylikin. Kun kerran jätti postaamatta, oli helppo jättää toistekin. Sama on pätenyt moneen muuhunkin asiaan. Tämä aurikoinen viikonloppu kuitenkin herätti mut ja päätin, että nyt on todellakin aika palata tekemään asioita, joista tykkään ja joista tulee hyvä mieli. Aika nousta sieltä sohvan pohjalta, vähentää Gilmoren tyttöjen katsomista ja herkkujen napsimista.

Vaikka se Gilmoren tyttöjen katsominen ja herkkujen syöminen on ihan kivaa ja rentouttavaa, ei sitäkään voi tehdä aina. Lenkkeily - tai edes ulkoilu - saa paljon paremmalle mielelle. Samoin kuin ihmisten näkeminen. Sen huomasin aivan loistavasti taas tänä viikonloppuna.. Lauantai meni kotona Netflixin parissa, sunnuntai juoksutapahtumassa. Kumman päivän jälkeen on parempi fiilis? No tänään, tietenkin. Vaikka juoksu ei mennyt ihan niin kuin toivoin, olen tyytyväinen, että lähdin ja tein parhaani ja sen todellakin pitäisi riittää! Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää ja kohti tulevia juoksutapahtumia. 

lenkkii

Mulla on ihan hirveä määrä helmikuisia (jep) Lontoon kuvia vielä postailematta, vaikka mitä treenijuttuja kerrottavana ja muitakin avautumisen aiheita tänne blogiin, joten eiköhän tämä taas tästä. Nyt kun on päässyt alkuun, en halua taas samanlaista taukoa. Lupaan sen!

Ps. Mitä tänne blogimaailmaan oikein kuuluu? Vai onko koko blogimaailmaa edes olemassa enää?

1 kommentti:

 1. I have been giving some website for a lot of days, Appearance with informality content, today I have found your site, I fan of your site. You have to

  keep doing such an article even future.


  100 majedar paheliya
  Hindi paheliyan
  Hindi funny jokes
  Hindi riddles
  paheliyan Hindi
  Funny jokes in vs paheli in hindi
  Hindi paheliyan with answer

  VastaaPoista