sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

oivalluksia viikonlopulta

R: Vietettiin Jennan kanssa kulunut viikonloppu Helsingissä, tässä parhaat oivallukset viime päiviltä..

..on ihan ok varata viikon varoitusajalla miniloma ja lähteä Helsinkiin ilman mitään sen erikoisempaa syytä.

..museokortti oli ehkä paras lahja viime jouluna! Käytiin Amos Rexissä, Ateneumissa ja Kiasmassa viikonlopun aikana. Ilman museokorttia olisin käynyt ehkä yhdessä näistä. Nyt kun museokortilla pääsee ilmaiseksi, ei tarvitse miettiä onko joku näyttely oikeasti hintansa arvoinen. Tämä Kiasman "karva"teos oli ihana!

hki2

..laitan mielelläni herätyskellon soimaan, jotta ehdin hotellin aamiaiselle ennen ruuhkaa! Tänään päästiin pirteinä yhdeksän tunnin yöunien jälkeen aamiaiselle ennen, kun ruuhka oli pahimmillaan. Saatiin rauhassa nauttia Clarionin aamiaisesta, joka muuten on lähes täydellinen.

..äänestämässä voi ihan oikeasti käydä ilman, että siitä on kuva instagramissa.

..Bun2Bunin vegaaniburgereiden pihvi muistuttaa todella paljon lihaa, mutta on ehkä jopa parempaa. En tosin maksaisi tavallisesti hampurilaisesta yli 15 euroa, mutta tästä maksan mielelläni. Ehkä kysynnän kasvaessa hintakin laskee.

hki

..rentouttavin tapa viettää lauantai-iltaa on saunoa, syödä herkkuja ja nukahtaa huonoa leffaa katsoessa. Samoja juttuja voi tehdä kotonakin, mutta vielä rennompaa se on hotellin pehmeissä lakanoissa siskon kanssa samalla juoruillen.

..joskus saa shoppailla. Mä olen ostanut todella vähän mitään uutta itselleni viimeisen vuoden aikana. Jotain ihan yksittäisiä pakollisia juttuja. Nyt oikein innostuin ja ostin farkkutakin, jota tavallaan en edes tarvitsisi ja mustat farkut, joillaisia olen etsinyt jo pitkään. En tajua, miten olen pärjännyt ilman mustia farkkuja.

Oli kyllä paras viikonloppu! Tuntui erityisen hyvältä päästä pois kotoa, kun olen melkein kaksi viikkoa ollut kotona flunssassa tekemättä mitään... Ja ainahan nämä pienet irtiotot on ihania! Nyt jaksaa ensi viikon ennen pientä pääsiäislomaa ;) 

1 kommentti:

 1. Indeed, I am thoroughly concur with you, I am an incredible fanatic of your site, you compose enlightening articles.

  Continue composing such astonishing post,


  Thanks for sharing.


  Massage in jaipur


  Regards

  Sameer

  VastaaPoista