tiistai 5. helmikuuta 2019

tammikuun kilometrit: hidasta ja jäistä

J: Ajateltiin jatkaa viime vuonna tutuksi tullutta perinnettä ja kirjata aina kuukauden päätyttyä juoksukilometrit tänne blogiin. Niitä on kiva itse aina myöhemmin lueskella ja ehkä joku muukin tykkää niitä seurailla. Kenties jopa motivoituu lenkille? Toivottavasti ainakin.

Tammikuu alkoi juoksun osalta melko heikosti, sillä oli vähän flunssaa ja muita kiireitä. Tammikuun ensimmäinen lenkki onkin Sportstrackerin mukaan juostu 12.1. ja sen jälkeen kilometrejä kertyi ihan mukavat 66,7. Lenkkejä oli yhteensä yhdeksän.

tammikuujuoksu1

Tammikuun pisin lenkki oli tällä kertaa vain 11 kilometrin pk-lenkki. Tarkoitus oli juosta pidempään, mutta kylmyys voitti. Tammikuun tulenkin muistamaan todella kylmistä ja hitaista lenkeistä.. Useamman kerran lenkille lähtiessä mittari näytti yli -10 astetta, hui! Juuri tuon pisimmän lenkin jälkeen sormet olivat niin jäässä, etten meinannut saada avainta taskusta ja ovea auki. Kaikki tammikuun lenkit olivat vauhdiltaan 6:25-6:50min/km eli melko hidasta. Tai siis todella hidasta! Vauhti tosin saakin olla tässä vaiheessa vuotta hidas, pääasia että selviää ulos ja lenkille. Tälllä hetkellä mä nautin juoksemisesta juuri siksi, kun ei ole mitään isompia tavoitteita, ja voi vaan mennä ja juosta fiiliksen mukaan.

Helmikuussa pääsenkin sitten toivon mukaan juoksemaan puhtaille, lumettomille Lontoon kaduille. Sitä - ja kevättä - odotellessa saa kelvata Suomen lumiset ja loskaiset kadut!

Miten muilla alkoi tammikuun lenkkeilyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti