sunnuntai 24. helmikuuta 2019

halusin vaan sanoa..

vohvelit

J: ..että täällä ollaan edelleen, vaikka blogi on ollut hävyttömän kauan hiljainen! Syitä hiljaiselolle on taas monia, suurimpana elämän muut kiireet, saamattomuus, laiskuus ja haluttomuus avata konetta - tai varsinkaan bloggeria.

Ollaan välillä sivulauseessa juteltu Riikan kanssa tämän blogin kohtalosta ja täytyy sanoa, että tällä hetkellä kaikki on auki. Mulla on paaaljon sanottavaa monesta aiheesta, enkä haluaisi lopettaa blogia. Haluaisin kirjoitella treenistä, reissuista, terveellisestä elämästä, (elämästä muutenkin) ja ajankohtaisista aiheista. Se missä ja kuinka usein haluan kirjoitella, on kuitenkin epäselvää.

Sen kuitenkin tiedän, että mulla on nyt viikko lomaa ja tulen varmasti viikon aikana postailemaan enemmän kuin parin edellisen viikon aikana. Muutama mielenkiintoinen aihe on  jo luonnoksissa. Lisäksi tulen viettämään seuraavat viisi päivää yksin Lontoossa ja otan todennäköisesti koneen mukaan, joten on aikaa kirjoitella. 

Palaillaan siis. Toivottavasti pian.

1 kommentti:

  1. Välillä se hiljainen kausi vain iskee blogiin, vaikka kuinka haluaisi postailla :) Rennoin mielin vain ja palaatte postailemaan sitten, kun siltä tuntuu :)

    VastaaPoista