perjantai 14. joulukuuta 2018

se fiilis

J: Aah, se fiilis kun tietää olevansa voiton puolella tämän vuoden töiden osalta. Kulunut viikko on ollut kiireinen arviointeineen ja joulujuttuineen, mutta ensi viikolla onneksi helpottaa. Tai näin aina luulen, mutta jostain niitä töitä kuitenkin tulee lisää. Se on ainakin faktaa, että kuusi työpäivää enää ja sen jälkeen on parin viikon loma. Kelpaa.

En tiedä johtuuko työkiireistä vai mistä, mutta mun joulufiilis on taas päässyt katoamaan aivan kokonaan. Joulukuun alussa jaksoin vähän fiilistellä joulua, mutta nyt en viitsi edes laittaa kuusen valoja päällä. Nyt se seisoo olohuoneen nurkassa hylätyn ja yksinäisen näköisenä. 

mökki2
mökki

Mulla itsellä on nyt samanlainen fiilis kuin sillä kuusella. Olen läsnä, mutta kaikki valot eivät pala. Tuntuu, että olen nyt viime päivät antanut itsestäni töissä ihan 110 prosenttia, eikä vapaa-ajalla jaksa enää mitään. Toki tällä jatkuvalla pimeydellä, kuuden viikon todella tiukalla treeniputkella ja huonoilla yöunilla on myös vaikutusta. Varsinkin tuolla viimeisellä. Huomaan heti, jos olen nukkunut liian vähän.

Aina ei vaan jaksa, eikä onneksi tarvitsekaan. Olen nyt ottanut pari päivää vähän rennommin, suunnitelmista poiketen lenkitkin ovat jääneet vain yhteen tällä viikolla. Välillä on ihan hyvä kuunnella vain omaa kroppaa ja antaa sen levätä. Ja siis välillä on todellakin ihan jees vain makoilla sohvalla ja katsoa Frendejä.. 

mökki4
mökki3
mökki7

Viikonlopun suunnitelma onkin taas vaan ottaa rennosti. Tänään ajattelin käydä vielä saunassa ja mennä ajoissa nukkumaan. Huomiseksi ei ole onneksi mitään ihmeempää tiedossa. Sunnuntai menee omassa pelissä ja tyttöjä valmentaessa, mutta sekin on onneksi ihan rentoa ja mukavaa puuhaa. Tavallaan tekisi taas vain mieli pakata ulkoiluvaatteet mukaan ja mennä tämän postauksen maisemiin mökille. Onneksi viimeistään viikon päästä pääsee viettämään joulua sinne!

Ja mikä oli tämän postauksen idea? Ehkä se, että muistakaa rentoutua. Varsinkin näin joulun alla.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti