sunnuntai 23. joulukuuta 2018

pois mukavuusalueelta

J: Tajusin tuossa eräs päivä, että pitkin syksyä olen ollut vielä normaaliakin laiskempi meikkaamaan, laittamaan hiuksia tai edes miettimään mitä päälleni laitan. Yleensä kaapista valikoituu päälle tutut dr denimin farkut ja joku neule. Ylimääräisen ajan aamulla käytän ennemmin syöden tai nukkuen kuin peilin edessä seisten.

Parhaita päiviä on ollut ne, kun on luvan kanssa voinut laittaa treeni- tai vapaa-ajanvaatteet päälle, hiukset ponnarille ja näyttää ihan siltä kuin haluaa. Treenivaatteissa tunnen oloni mukavaksi ja itsevarmaksi, tiukoissa farkuissa tai muotonsa menettäneessä neuletakissa vain rumaksi. Liian usein tekisi mieli kuskata vaatekaappi yhtenä palana kaatopaikalle ja leikata hiukset kaljuiksi. Melkeinpä päivittäin..

jennajoulu
jennajoulu1

Sitten on onneksi niitä päiviä, kun nauttii siitä, että poistuu omalta mukavuusalueelta ja saa laittaa vähän siistimpää päälle, meikata hieman enemmän ja laittaa huulipunaa. Kuten vaikka eilen, kun juhlimme syyslukukauden viimeistä koulupäivää. Pienen pieni hetki yhdessä koko koulun kesken, muutama laulu ja todistusten jako. Sen jälkeen koulurakennuksesta poistui oppilaat hymyt huulillaan ja opettajat vielä leveämmät hymyt huulillaan. Loma on täällä!

Eiliset punaiset huulet ovat taas vain muisto ja nyt kiskaisen päälle leggingsit, rumimman mahdollisen joulupaidan ja tonttulakin. On siis aika suunnata mökille joulun viettoon. Luvassa on kolme päivää perheen kanssa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, päiväunia ja ulkoilua. Ja niitä mukavia kotivaatteita ja meikittömiä päiviä! Parasta..

Ihanaa joulua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa joululomaa sinne! <3 Miusta on alkanut tuntua ihan samalta viime kuukausina; on ihana panostaa joskus, mutta suurimman osan ajasta haluaisi vaan olla mukavissa vaatteissa välittämättä siitä, miltä näyttää. Ja meikkaaminen tuntuu niin turhalta töihin sellaisina päivinä, kun on menossa esimerkiksi salille töiden jälkeen - turhaa, kun ne joutuu kuitenkin kesken päivän pesemään pois..

    VastaaPoista