keskiviikko 5. joulukuuta 2018

ihan vähän ehkä harmittaa..

R: Heei mitä kuuluu? Mulla on taas ollut vähän epäonnea matkassa. Meillä oli maanantaina korispeli ja kolmannessa erässä loukkasin nilkkani. Hyppäsin kaikilla voimillani levypallotilanteeseen ja seuraava asia mitä tajusin, oli että makaan maassa ja nilkka oli taittunut. Yhden ainoan kerran on käynyt vastaavaa ja silloin jalka murtui, joten pelästyin tietenkin. Jalkaan sattui tällä kertaa huomattavasti enemmän kun silloin, kun se murtui, joten ehdin jo pelätä pahinta.. Onneksi kuitenkaan mitään ei murtunut. Nyt pitäisi vaan ottaa rennosti, välttää alkuun jalan rasitusta ja sitten pikkuhiljaa lisätä liikuntaa. Kävely on vielä tänään ollut hankalaa, kun nilkka on niin kipeä, jäykkä ja turvonnut. Koko ajan kuitenkin tuntuu paremmalta.

ilta2

Harmittaa tosi paljon, että tällainen vamma nyt sotkee kaikki suunnitelmat. Mun oli tarkoitus lähteä tänään heti töiden jälkeen Turkuun asioille, sushille ja leffaan, mutta joudunkin pysymään kotona. Pystyn hädin tuskin kävelemään postilaatikolle ja takaisin, niin Turussa kävely ei onnistu millään, eikä ehkä olisi kovin järkevääkään. Huomiselle itsenäisyyspäiväksi olin suunnittellut ulkoilua, ehkä pitkää lenkkiä, kun sää näyttää olevan aurinkoinen. Perjantaina olisi ollut peli Tampereella. Äh, pakko kai yrittää olla positiivinen ja keskittyä nyt niihin asioihin mitä voi tehdä. Ja muistaa se, että asiat eivät koskaan mene täysin suunnitelmien mukaisesti.. Ehdin ainakin nyt herättelemään blogia henkiin, lukemaan monta viikkoa koskematta ollutta kirjaa ja katsoa Dplaystä Rillit huurussa.

ilta1

Pahinta on, että mulla tulee taas taukoa treeneihin. Syksyllä olin kahdesti kipeänä, niin että oli pakko pitää treeneistä taukoa, toisella kerralla melkein kaksi viikkoa. En lokakuussa kuumeen ja flunssan vuoksi päässyt edes Kaarinan syysmaratonille, joka jäi harmittamaan. Ja nyt sitten tämä.. Ehkä jotkut ylemmät voimat yrittävät pitää mut pois lenkkipoluilta? Kaiken lisäksi Sports Tracker näyttää, että multa puuttuu 25 kilometriä siitä, että  saisin 1000 kilometria juoksua täyteen tänä vuonna. Nyt täytyy pitää peukut pystyssä, että pääsen vielä tämän kuun aikana juoksemaan. Pitäisi kyllä päästä, jos kaikki menee hyvin.. Joten toivotaan parasta! Aina kun jotain tällaista tapahtuu, tajuaa miten paljon arvostaa omaa arkea. Sitä että voi liikkua, tehdä asioita ja juosta. Nämä ovat myös hyviä muistutuksia siitä, että terveyttä pitää arvostaa, tämän aion jatkossa taas muistaa useammin..

P.S Kuka toisi mulle sushia ja jotain herkkuja? Tällä jalalla ei vielä kauppaan lähdetä..

6 kommenttia:

  1. Kyllä sä pian jo juoksemaan pääset :) Jos ei kerran mitään oo rikki, niin pian se turvotus ja kipukin lähtee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti! Edes sen 25km tämän vuoden puolella ;)

      Poista
  2. Voi ei, tosi kurja sattuma :( Mutta parantele nyt jalka vaan rauhassa, parempi, että korjaantuu kerralla kunnolla :) Noi on kärsivällisyyttä vaativia tilanteita ja se jos mikä on tympeetä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, juu pitää ottaa rauhassa! Harmittaa vaan kun tällaisen takia menee kaikki suunnitelmat uusiksi.

      Poista