sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Mihin katosit marraskuu?

J: Havahduin taas yksi päivä siihen, etten ole postannut mitään yli pariin viikkoon ja Riikankin viime postauksesta on jo yli viikko. En jaksa enää edes potea huonoa omaatuntoa siitä, ettei blogi päivity. Elämässä on niin paljon kaikkea muutakin, eikä iltoja todellakaan aina jaksa viettää koneen ääressä. Nyt oli kuitenkin pakko istahtaa hetkeksi alas ja tulla kertomaan, mitä kaikkea tähän kuluvaan marraskuuhun on oikein mahtunut! 

tre1

..Olen juossut lähes joka päivä. Muutama kävelylenkki mahtuu myös mukaan, mutta yleensä ne ajoittuvat pelipäiviin.

..Olen opiskellut. Pääsin töiden kautta osallistumaan 10 opintopisteen tvt-koulutukseen ja sen tiimoilta olen mm. tehnyt ja editoinut videon, jossa puhun 5 minuuttia. Mun arvostus tubettajia kohtaan kasvoi juuri hieman. Yllättävän vaikeaa puuhaa..

..Unohtanut koko blogin olemassaolon välillä. Välillä taas pyöritellyt mielessä vaikka mitä postausideoita, ne vaan odottavat nyt sopivaa toteutushetkeä

..Olen yrittänyt vältellä Black Friday -tarjouksia.. Lentoja olen katsellut, mutta muut ostokset jätän suosiolla muille, itse en juuri nyt tarvinnut oikein mitään. Paitsi tietty lennot Lontooseen..

..Kävin viime viikonloppuna laivalla työkavereiden kanssa ja vannoin, ettei enää koskaan laivalle. Seurassa ei ollut vikaa, mutta laivat.. Liikaa humalaisia ihmisiä.

tre2

..Kävin myös elämäni ensimmäillä vauvakutsuilla. En tosin vieläkään päässyt tutustumaan vaippakakkujen ihmeelliseen maailmaan, vaan yllätimme tulevan äidin brunssilla ja yhdessäololla. Niin kivaa!

..Olen myös viittänyt ihan supermahtavan viikonlopun Tampereella. Syksyn paras viikonloppu tähän mennessä! Hengailtiin vaan kaverin luona, yövyttiin hotellissa, käytiin Pyynikillä kävelylenkillä ja pelattiin yksi peli, joka tosin hävittiin.

..Lisäksi sisälläni on melkein herännyt joulufiilis. Aivan pieni vasta, mutta eiköhän se tänä vuonnakin sieltä tule..

..Suurin osa ajasta menee kuitenkin töissä. Syysloman jälkeen on ollut kunnon flow päällä ja olen päivästä toiseen ollut niin onnellinen, että olen löytänyt ammatin, joka ei läheskään aika edes tunnu työltä!

Mitäs teille kuuluu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti