keskiviikko 7. marraskuuta 2018

lokakuun kilometrit

J: Marraskuu on jo hyvää vauhtia menossa, joten nyt on korkea aika kääntää vielä hetkeksi katse lokakuuhun ja juostuihin kilometreihin! Lokakuu oli odotettu, koska loma ja puolimaraton! Lokakuussa juoksua kertyi yhteensä 83,5 kilometriä. Lenkkejä juoksin yhteensä 8, salilla taisi tulla käytyä pari kertaa ja muuten illat meni koripallon parissa..

20181104_090113_Fotor

Lokakuussa tuli juostua useampi nopea lenkki. Nopein oli 5 kilometrin lenkki päivää ennen puolikasta. Silloin olisi kulkenut varmaan vielä nopeammin, mutta lopulta juoksin sen aikaan 27min 42 sek, eli 5:30min/km. Samalla vauhdilla kulki myös kymppi kuun puolessa välissä. Kiva huomata, että syksyn kadoksissa ollut vauhti alkaa taas löytyä!

Pisin lenkki oli siis Kaarinan puolimaraton, josta kirjoittelinkin jo täällä. 21,1km meni aikaan 1:59:02, joka on siis mun uusi ennätys. Myös alkukuusta tuli juostua pk-lenkkinä puolikas, silloin tosin aikaan 2:18:56. Eli melko tarkalleen sai tosipaikan tullen 20 minuuttia ajasta pois! 

Lyhyin lenkki oli 4,5 kilometrin aamuhölkkä Ljubljanassa. Juoksimme aamuruuhkassa pitkin katuja ja joenvartta. Alue ei ollut mitään parasta lenkille ja lenkin aikana saattoi vähän ärsyttää, mutta onneksi tuli juostua!

Parasta lenkkiä on varmaan turha edes mainita, se oli ehdottomasti Kaarinan puolimaraton. Sen jälkeen tuli pidettyä vaja viikko taukoa juoksusta ja viime torstaina aloitin marrasputken. Eli tavoitteena olisi juosta tai hölkkäillä joka päivä vähintään 25 minuuttia. Tähän saakka on mennyt ihan kivasti. En ajatellut ottaa asiasta sen enempää paineita, jos lenkki jää välistä niin sitten se jää. Tästä varmasti lisää myöhemmin!

20181104_090133_Fotor

Miten muilla on nyt syksyllä sujunut lenkkeilyt?

2 kommenttia:

  1. Oi että, ihan mahtava tuo siun tulos Kaarinassa! Onnittelut! <3 Ja täällä on lenkkeilty vähän heikosti, vesisade ei oikein innosta ulos, vaikka tekosyyhän se vain on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ymmärrän kyllä, ettei vesisade houkuta! Toivottavasti pian tulisi jo lunta!

      Poista