torstai 15. marraskuuta 2018

asioita, joita ei ehkä kannattaisi sanoa ääneen

R: Epäsuositut mielipiteet jatkuu. Viimeksi Jenna kertoi omiaan täällä ja nyt muutama mun mielipide, joita ei ehkä aina kannattaisi sanoa ääneen.. Tai jos sanoo, niin kannattaa varmaan varautua siihen että kaikki eivät ymmärrä. Onneksi mielipiteitä saa (ja pitää) olla!

..ne krääsäjoulukalenterit! En kestä. Siis ostaako joku aikuinen ihminen ihan oikeasti itselleen 80-100 euron arvoisen joulukalenterin, jonka luukuista paljastuu tavaraa, jolle välttämättä ei edes ole käyttöä?

..jouluteemaan liittyen.. Vaikka pidän joulusta, niin ihan liian aikaista alkaa lokakuun lopussa myymään joulusuklaita ja karkkeja. Ihmiset vaan lihoavat, kun kaupasta löytyy jatkuvasti uusia houkutuksia.. Ja "pakkohan" sitä joulusuklaata on ostaa, kun niin harvoin saa.. Eli oikeasti yli 2 kuukauden ajan. Ne joulusuklaat on siellä kaupan hyllyllä kaksi kuukautta! Joulunakin ehtii, ei tarvitse marraskuun alussa hamstrata..

metsä3

..en kestä yhtään nimeltä mainitsemattomien kellomerkkien (krhm, Daniel Wellington ja Cluse..) mainontaa instagramissa/blogeissa. Tiedättekö, kun joka toisella on sellainen "Ihana yllätys teille ihanat seuraajani, halusimme merkin x-kanssa ilahduttaa  teitä..." postaus. Juu, eniten taitaa ilahduttaa se kello siinä omassa ranteessa.

..en voi ymmärtää, miksi joitain ihmisiä kiinnostaa toisten verotiedot. Silti olen sitä mieltä, että verotietojen julkaiseminen on hyvä juttu - läpinäkyvyyttä ja hankaloittaa mm. veronkiertoa. Mutta en jaksaisi yhtäkään iltapäivälehtien otsikkoa aiheesta.

metsä2
metsä1

..olen tosi kyllästynyt siihen, että koko ajan pitäisi olla ostamassa jotain uutta. Olen nyt jo ihan täynnä Black Friday -mainontaa. Usein ne alennukset on lisäksi ihan naurettavan pieniä, 10-15%..

..monet proteiinipatukat ja kaikenlaiset terveysjuomat maistuvat oikeasti aika pahalta. Muistan sen ajan, kun itsekin väkisin yritin totutella kaikenlaisiin proteiinilisiin. Nykyään olen tajunnut, että oikea puhdas ruoka on parasta. Esimerkiksi banaani ja pähkinät on paljon parempi välipala kun joku keinotekoinen proteiinituote. Hyi, useimpien proteiinipatukkojen hajukin ällöttää nykyään. Taannoin I love me -messuilla kävi nolo juttu, kun maistoin jotain trendikästä juomaa ja se maistuikin ihan kamalalta. Jouduin tosissani pinnistelemään, että sain pidettyä naaman peruslukemilla ylipirteän esittelijän edessä. Taisin saada sanottua ainoastaan jotain tyyliin "tämä ei ole ihan mun makuun..".

Tällaisia tällä kertaa, löytyykö samaa mieltä olevia?

6 kommenttia:

 1. Toinen noiden kellojen lisäksi on desenion julistetaulut, ei kiitos

  VastaaPoista
 2. Mäki oon aina ihmetelly noita verotietojen julkistuspäivän hehkutusta:'D tohon jouluteemaan liittyen, mä ite inhoan ku joululauluja aletaan soittamaan ja laulamaan jo lokakuun lopulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä jo varmaan kuukauden kuunnellut joululauluja ;)

   Poista
 3. Yhteistyöt yritysten kanssa on kyllä varmasti vaikea toteuttaa. Tuntuu, että aina pomppaa pahasti silmään kaikki yhteistyöt, kun näkee, että tuo on saanut nyt tuon tuotteen ilmaiseksi ja siksi esittelee sitä. Lukija/katselija ei hyödy siitä mitenkään, että katsoo postauksen/videon missä kehutaan uutta puhelinta, läppäriä tai kelloa. Eri asia olisi jos vertailtaisiin eri tuotteita keskenään, silloin olisi edes jotenkin hyödyllistä katsoa postaus. Ja sama juttu kaikkien yhteistyötuotteiden kanssa. :D

  Joulusuklaat ja joulukrääsä on kyllä myös yhdenlainen turhuus. Itse harkitsin suklaakalenterin ostamista, mutta tulin siihen lopputulokseen, ettei oikeasti kannata syödä suklaata joka päivä ja perustella sillä, että on joulu. Varmasti kamala sokerikoukku olisi joulun jälkeenkin kalenterin loputtua. :D

  Ihania nää postaukset epäsuosituista mielipiteistä. Herättää paljon ajatuksia ja kiva kuulla, etten ole monessa mielipiteessä ainut vastarannan kiiski. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että nämä postaukset on kivoja :) Ja siis joo, toki yhteistyöt on vaikeita, mutta joskus tuntuu että ne on ihan "riman alituksia", julkaistaan vaan jotain, jotta tuotteet pääsevät esille. Toki poikkeuksiakin onneksi on.

   Poista