lauantai 20. lokakuuta 2018

lomalla

R: Loma lähenee loppuaan ja en olisi uskonut, miten paljon viikon aikana ehtii tekemään kaikkea! Oli ehdottomasti paras päätös aikoihin ottaa koko viikko lomaa,  vaikka alunperin mun piti pitää lomaa vaan alkuviikko, joka oltiin Sloveniassa. Olen aina kateellinen Jennalle syys- ja hiihtolomista, joten nyt oli ihana kun sain itsekin lomailla. Meillä saa onneksi töissä valita ottaako lomarahat vapaana vai rahana, mä totesin että vapaa-aika on rahaa tärkeämpää ja jo keväänä vaihdoin osan lomarahoista vapaaksi. Olen kyllä ihan superkiitollinen tästä päätöksestä! Mitäs kaikkea nyt sitten loman aikana olen ehtinyt..

Ljubljana4

..No se Slovenian reissu tietenkin! Oltiin lauantaista keskiviikkoon Sloveniassa, yhtenä päivänä käytiin Bled-järvellä ja muuta kuluivat Ljubljanassa. Kirjoitetaan vielä erikseen molemmista paikoista, varsinkin Bled osoittautui visiitin arvoiseksi.

Ljubljana5

..Torstaina vietin lomapäivää ihan vaan täällä Salossa ja oli ihana heti aamusta käydä lenkillä. Juostiin Jennan kanssa kaatosateessa nopea 7 kilometrin lenkki. Kotiin päästyäni olin ihan läpimärkä, mutta fiilis oli mahtava. Lenkin jälkeen suunnattiin lounaalle Design Hilliin, sinne ei koskaan arkena ehdi. Lounaan jälkeen käytiin mamman ja pappan luona. Illalla lähdettiin vielä Jennan kanssa sienimetsään, joten tehokkaasti käytetty vapaapäivä - tuli tehtyä ajan kanssa kaikkea mitä normaalisti ei useinkaan ehdi.

Ljubljana3

..Perjantaina alkoi I love me -messut, jonne suunnattiin heti aamulla. Messuilla kierreltiin pari tuntia ja sieltä suunnattiin keskustaan. Löydettiin sattumalta ihan mahtava lounaspaikka, Hey Poke. Söin ihan tajuttoman hyvän lohibowlin! Lounaan jälkeen jaksoi kierrellä hetken kaupoissa, mulla kävi älytön tuuri ja löysin Stadiumista uudet juoksuhousut alennuksesta. Stadiumissa sai kaikesta -25%, joten jo valmiiksi alennuksessa olleet housut maksoivat lopulta vaan 15 euroa.

Ljubljana1
Ljubljana2

..Tänään ja huomenna luvassa on lähinnä rentoilua kotona ja treeniä! Tänään juostaan viimeinen kovempi lenkki ennen ensi lauantain puolimaratonia ja huomenna meillä on peli. Ihana hektisen viikon jälkeen ottaa ihan vaan rennosti kotona. Vähän pitäisi ehkä siivoilla ja pestä pyykkiä, valmistautua taas arjen jatkumiseen. Nyt kuitenkin sinne lenkille. Kivaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, sumuinen Ljubljana oli jotenkin maaginen!

   Poista
 2. Ihanaa, että sait siekin lomaa <3 Miulla ei pitänyt olla yhtään lomaa, mutta sitten otin perjantain palkatonta ja sain viimeisteltyä opintoni sen ansiosta, joten palkattomasta tulikin todella palkitseva 😍

  VastaaPoista
 3. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista