sunnuntai 30. syyskuuta 2018

miten nollata kiireinen viikko?

R: Koko tämä viikko on mennyt jotenkin tosi väsyneissä fiiliksissä. Alkuviikko menee aina ihan huomaamatta, kun maanantaina ja tiistaina on illat täynnä koripalloa. Lisäksi olin keskiviikkona ja torstaina koulutuksessa ja jotenkin ne koulutuspäivät väsyttää vielä enemmän kun työpäivät. Ja aina kun on ollut pois työpaikalta, niin siellä sitten odottaa ne poissaolopäivien työt.. Eli tuli kyllä todella tarpeeseen tämä viikonloppu! Eilen oli kuitenkin niin onnistunut lauantai, että oikeastaan jo se  yksin nollasi koko viikon väsymyksen.

Vaisakko
Vaisakko6
Vaisakko5

Eilen sai herätä ihanaan syysaamuun, kun yöllä oli ollut pakkasta ja aurinko paistoi. Teki mieli lähteä heti ulos ja lähdinkin aamukävelylle kauppaan. Me oltiin sovittu kavereiden kanssa brunssi mun luo, joten lähdin ostamaan vähän brunssiherkkuja. Ja voi mitä herkkuja meillä olikaan lopulta - croissantteja, hedelmiä, kauraomenapaistosta, suklaata, karjalanpiirakoita ja munavoita, jogurttia ja marjoja.. Lopulta meidän brunssi taisi venyä lähemmäs 4 tunnin pituiseksi, niin parasta. Olin ajatellut, että brunssin jälkeen loppuillan voin ottaa rennosti, makoilla sohvalla ja lukea kirjaa, mutta Jenna  ehdotti että lähdettäisiin Vaisakkoon. Mua ei tarvinnut kauan houkutella ja onneksi lähdettiin! Ihana aurinkoinen syyssää, kaunis auringonpaiste ja ruskaa. Vaisakko on parhaimmillaan keväisin kukkaloistossa, mutta oli siellä hienoa nytkin. Tämä oli taas sitä kuuluisaa metsäterapiaa! Halailtiin puitakin!

Vaisakko2
Vaisakko3
Vaisakko4

Ulkoilun ja reippailun jälkeen pääsin sitten sohvalle makaamaan, pakastepizza uuniin ja kirja käteen. Ihana lauantai! Nollaukseen ei tarvittu kun ystäviä, hyvää ruokaa ja kevyttä liikuntaa luonnossa. Kaikki väsymys oli poissa viimeistään tänään aamulla, kun heräilin kasin jälkeen yli 10 tunnin yöunilta. Tänään tiedossa olisi vähän pidempi lenkki, illalla ehkä sauna ja vähän lisää jotain hyvää ruokaa. Montakohan kertaa olen sanonut, että mä niiiin tykkään näistä kiireettömistä ja aikatauluttomista viikonlopuista? Pian sitten onkin viikonlopuissa vähän enemmän ohjelmaa, kun koriskausi alkaa ensi viikolla.. Kivaa sekin! Tykkäättekö te, että viikonloput on täynnä ohjelmaa vai ennemmin tällaisia, että voi fiiliksen mukaan mennä?

4 kommenttia:

  1. Oi vitsi kuulostaa ihan täydelliseltä lauantailta! Fiiliksen mukaan viikonloput on mun mielestä parhaita! Jotain sovittua voi olla, mutta ei koko päiväksi! ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä :) Ja joo, joskus jopa viikonloput stressaa jos on ihan koko ajalle ohjelmaa!

      Poista