sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Mitä kuuluu?

J: Kirjoittelin juuri pitkän postauksen siitä, kuinka paska tämä viikko ja viikonloppu on ollut, kuinka ärsyttävää on olla kipeänä, kuinka paljon ärsyttää se kun kaikki suunnittelmat menevät pieleen ja muuta vastaavaa. Luin onneksi postauksen läpi vielä ja mietin, mitä ulkopuolinen saisi siitä irti. Ei mitään? Negatiivisen fiiliksen lähinnä. Saman sai näköjään kerrottua yhdessä virkkeessä ja nyt voin sitten keskittyä niihin positiivisiin asioihin. Eli, kuten aina sanon, asioilla on myös positiivinen puoli.

Eli mitä hyötyä on siitä, että olen ollut viikon (yhtä päivää lukuunottamatta) ihan vaan kotona?

luku2

..Olen vihdoin ehtinyt käymään kesäloman kuvia läpi ja kirjoittamaan Norjan reissulta pari postausta melkein valmiiksi. Niihin tarttuminen töiden jälkeen on ollut todella haastavaa ja siksi ovat vähän jääneet.

..Lomakuvia katsellessa tuli myös sellainen fiilis, että vaikka viime kesä ei ollut ehkä elämäni parhain, oli se kuitenkin ihan mahtava. Edelliset pari ovat vaan olleet vielä siistimpiä, joten rima ja odotukset olivat tämän menneen kesän suhteen ehkä liian korkealla.

..Lisäksi tajusin tänään, että alle neljän viikon päästä on jo syysloma ja olen Sloveniassa. Jee! Varattiin elokuussa jo Riikan kanssa lennot sinne ja tällä viikolla sain myös hotellin varattua. Ollaan Ljublajanassa yötä, mutta tarkoitus olisi tehdä päiväretkiä muualle. Saa antaa vinkkejä! Bled-järvelle ainakin pitäisi päästä, mutta muutkin luontokohteet kiinnostaisivat.

luku4

..Olen myös ehtinyt lukea. Yleensä luen dekkareita, mutta nyt aloitin tuota Paulo Coelhon Accran Kirjoituksia. Luin Coelhon Alkemistin kesällä ja se oli kaikessa outoudessaan niin koukuttava, että oli pakko lainata myös tuo. Ihan ok, saa nähdä milloin saan sen luettua loppuun. Tällä hetkellä on kaksi muutakin kirjaa kesken.

..Saatoin myös koukuttaa itseni Frendeihin. En ole koskaan katsonut sarjaa kokonaan alusta loppuun, vain satunnaisia jaksoja sieltä täältä. Nyt kuitenkin olen jo 4. tuotantokaudessa, haha. On se kyllä loistava sarja! Samalla tajuaa kuinka paljon maailma on muuttunut, enää ei tarvitse odottaa treffiseuran soittoa puhelimen ääressä tai lukea tietokirjaa oppiakseen uusia sanoja.. 

..Frendejä katsellessa olen saanut myös päähänpinttymän New Yorkista. Olin siellä 2011, mutta eikö nyt olisi korkea aika mennä uudestaan? Katselin jo joululomaksi lentoja, mutta aika kallista on. Ainakin kun todennäköisesti pitäisi lähteä yksin ja joutuisi maksamaan yksin koko hotellihuoneen. Haaveita on hyvä olla!

luku3

..Olen nukkunut ja paljon. Kaikki mahdolliset univelat pois ja varastoonkin, jos se olisi mahdollista. Välillä oikein ihmettelen, että miten unta voi riittää näin paljon..

..Olen myös hävikkiviikon hengessä tehnyt osuuteni ja sen sijaan, että olisin käynyt kaupassa, olen pyrkinyt syömään jääkappia ja pakastinta tyhjäksi. Herkkukaappi meni jo alkuviikosta, mutta kyllä ne muutkin ovat nyt tyhjempiä kuin viikko sitten.

Nyt ajattelin vaihteeksi lukea hieman. Kello 17.50 kannattaa kääntää Yle Areena päälle, sillä sieltä tulee Susijengin mm-karsintamatsi Ranskaa vastaan. Toivottavasti tulee voitto, sillä oltaisiin taas askel lähempänä ensi vuoden Kiinan mm-kisoja! Ja mitä mun elämään tulee, toivottavasti ensi viikko on parempi kuin tämä viikko..

Ps. Mitä teille kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä tulevaan viikkoon! Tätä positiivis-sävytteistä postausta oli huomattavasti mukavampi lukea kuin pelkkää negatiivisuutta. Joten ihana kun muokkasit tekstiä. Uskon, että tätä kirjoittaessakin oivalsit että kaikessa ikävyydessäkin oli paljon hyvää. :) Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää viikko on ollut jo paljon parempi!

   Poista
 2. Mulle kävi sama homma frendien kanssa, että lopulta koukutuin kun aloin kattomaan niitä jakso kerrallaan, eikä vaan sieltä täältä välillä�� edelleen olen enemmän himym-fani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Himym on kyllä ykkönen! Tosi paljon kyllä samaa niissä kahdessa sarjassa. Siis muutakin kuin se, että alkaa tehdä mieli varata lennot New Yorkiin! ;)

   Poista