lauantai 1. syyskuuta 2018

elokuun juoksukilometrit

J: Elokuu lähenee loppuaan ja aika tehdä taas katsaus elokuun juoksukilometreihin. Ajattelin elokuun aikana juoksevani paljon enemmän, mutta lopulta kilsoja kertyi "vain" 86,5. Lainausmerkit siksi, koska tämä on enemmän mitä kesä- tai heinäkuussa. Kuitenkin vähemmän mitä voisi olla. Ilman alkukuun Norjan reissua olisi varmasti tullut enemmän juoksukilsoja.. Lenkkejä yhteensä juoksin 10, eli siihen nähden pitää kyllä olla tyytyväinen kilometrimääriin. Kesällä tuli juostua liian usein vain noin vitosen lenkkejä, nyt yritän pidentää arkilenkkejä myös sinne 7-10 kilometriin. 

elokuulenkki2

Elokuun pisin lenkki oli puolikas, jonka juoksin yksin eräs lauantai puoliksi vahingossa. Piti juosta vähän pidempi, mutta melkein eksyin Salon metsiin ja lopulta kotiinpäin tullessa puuttui puolikkaasta vain pari kilsaa, joten päätin hölkkäillä senkin. Vauhti oli hidas, noin 6:33min/km. Lenkin aikana kello oli pari kertaa seis ja jotenkin en edes tajunnut juosseeni 21,1 kilometriä.

Nopein oli 28 minuuttiin juostu vitonen. Keskivauhti oli siis 5:47min/km. Nopeita lenkkejä ei kovin montaa taaskaan kuukauteen mahtunut. Onneksi koristreenit ovat taas pyörähtäneet käyntiin, joten vauhtia riittää siellä! Paras fiilis jäi kyllä ehdottomasti viime keskiviikon kympin lenkiltä. Harvemmin arki-illalla jalka nousee niin kevyesti. Aikaa kului kymppiin vähän reilu tunti, tuli vaihdettua Riikan kanssa alkuviikon kuulumiset ja samalla reissulla napattiin myös nämä postauksen kuvat.

elokuulenkki3

Eilen kävin pitkästä aikaa salilla. Jos oikein muistelin, se oli elokuun kolmas salikerta. Hups. Salitreeniin ei ole löytynyt lainkaan motivaatiota ja sen huomasi treeniä tehdessä. Jo muutaman kyykyn jälkeen jalat tutisivat ja tuntuu, että vähäiset vatsalihaksetkin ovat kadonneet viime kuukausien aikana. Juoksumäärät voivatkin siis syyskuussa pysyä samoissa kuin viime kuussa, mutta pakko ottaa taas salitreeni mukaan treeneihin. Juoksussa kuitenkin tarvitaan vahvaa keskivartaloa sekä tietenkin jalkalihaksia.. Tänään aloitin syyskuun aamulenkillä, joten eiköhän tästä tule ihan mahtava kuukausi!

Miten muilla sujui treenit elokuussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti