tiistai 28. elokuuta 2018

tavallista parempi tiistai

J: Hei blogi, mitä kuuluu? Pakko myöntää, että olen ollut taas liian laiska kirjoittaakseni mitään fiksua tänne. Suurin syy on ollut viime aikoina ehkä se, että valokuvakansiot pullistelee vain kesä- ja reissukuvia. Ei niitäkään aina jaksa katsella, eikö uusia ole ehtinyt ottaa.

Tänään ajelin töiden jälkeen Turkuun. Riikalla oli ollut siellä työjuttuja ja käytettiin tilaisuus hyödyksi ja mentiin pitkästä aikaa Fafasiin syömään. Piti myös käydä täydentämässä (syys)vaatekaappia, mutta käytiin ehkä kahdessa kaupassa ennen kuin kyllästyttiin. Sen sijaan kotimatkalla pysähdyimme Häntälänkoskelle nappaamaan parit kuvat.. Jep, kuvia blogiin!

syksy2

Mulla on oikeasti välillä ikävä sitä aikaa, kun otettiin useammin kuvia. Ja vähän jopa sitä, kun mietin vartin vaatekaapin edessä mitä pukisin päälleni. Nykyään tulee valittua vain mukavat, siistit ja yksinkertaiset vaatteet töihin ja muuten olenkin joko treeni- tai vapaa-ajan vaatteissa. Jos näen kaupoissa jotain kivoja vaatteita, ensimmäinen ajatus on yleensä se, ettei tätä kuitenkaan tulisi käytettyä töissä ja niin se jää kaupan rekkiin roikkumaan. Tänäänkin näin pari tosi kivaa neuletta ja mekkoa, mutta sinne ne jäivät..

Mutta jos ihan totta puhutaan, en mä tarvitse yhtään uusia vaatteita. Enkä kyllä osaisi enää olla luonnollisesti kameran edessä jatkuvasti..

syksy1

Nytkin oli koko ajan sellainen fiilis, että missä mun käsien pitäisi olla? Onko mun hiukset ihan huonosti? Takin reuna taittui oudosti, huppu oli väärinpäin ja jalat hassusti.. Hymyilenkö, katsonko kameraan?  Vaikeaa!

Oikeastaan kyllä hymyilytti vaan, sillä tämä tiistai oli keskivertoa parempi. Viikonloppu meni vähän ohi, joten oli kiva tänään karata ajoissa töistä, unohtaa arki ja viettää laatuaikaa Riikan kanssa. Ja kuvailla! Lisää näitä päiviä, jooko?

syksy3

Miten muiden tiistai on mennyt?

2 kommenttia:

 1. Miullakin oli sairaslomasta huolimatta hyvä tiistai; sain yli 1,5 vuotta kesken olleen koulutehtävän tehtyä vihdoinkin! Jotain hyötyä siitäkin, että ei voi kuin istua :D

  Ja miusta ois ihana kans kuvailla enemmän miun siskon kanssa, mutta sisko asuu Tampereella :( No sitten kun taas ollaan samassa kaupungissa 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, varmaan loistava tunne palautuksen jälkeen :D

   Poista