sunnuntai 26. elokuuta 2018

tänään on tasan puoli vuotta siitä..

R: Mulla on viime aikoina usein ollut sellainen olo, että olisi paljon asiaa ja tekisi mieli kirjoitella tänne blogiin vaikka mitä, mutta kun avaan tämän bloggerin tekstikentän, ei tekstiä vaan synny. Haluaisin kirjoitella matkoista, treeneistä ja arjesta, mutta tuntuu jotenkin tekopyhältä kirjoittaa ainoastaan pinnallisista asioista, kun mun elämässä on tapahtunut niin paljon isoja muutoksia, joista en ole sanallakaan maininnut blogissa tai somessa muutenkaan. Joskus vuosia sitten kirjoitin tosi avoimesti elämästäni, mutta viimeisten vuosien aikana suunta on muuttunut. Haluaisin kuitenkin edes joskus kirjoitella jotain omasta elämästäni ja ajatuksistani, avata vähän arkea reissujen ja treenien takaa. Nyt kirjoitan!

stalbansriikka2
stalbans2

Tänään on tasan puoli vuotta siitä, kun ostin lopunkin 40% osuuden tästä asunnosta itselleni. Eli tasan puoli vuotta siitä, kun ostin entiseltä avopuolisoltani tämän asunnon kokonaan itselleni. Asunnon, joka oltiin ostettu yhdessä ja jossa meidän piti asua yhdessä paljon pidempään kun reilut puoli vuotta. Ennen tuota puolen vuoden takaista päivää, kun kaikki siellä pankissa konkretisoitui, oltiin jo jonkin aikaa tiedetty, että tämä oli tässä. Vähän kuitenkin pelotti ja oli pelottavaa myöntää asioita itselle. Tai ehkä pelottavinta oli myöntää asioita muille. Pelottavinta oli luopua elämästä, jota olin suunnitellut. Tiesin kuitenkin, että muita vaihtoehtoja ei ole. Muita vaihtoehtoja ei ollut enää pitkään aikaan.

stalbansriikka

Meidän täytyy luopua elämästä jonka suunnittelimme, jotta voimme ottaa vastaan elämän, joka odottaa meitä. -Joseph Cambell

Olen oikeastaan viimeisen vuoden aikana oppinut ihan hullun paljon itsestäni. Olen oppinut, millainen olen ja mitä haluan. Olen oppinut tajuamaan, mitä asioita arvostan, millaisten ihmisten kanssa haluan viettää aikaa ja mitä tykkään tehdä. Olen oppinut, mistä asioista tulen onnelliseksi. Tykkään treenata, ulkoilla ja matkustella. Haluan elämältä uusia kokemuksia, elämyksiä ja hyviä hetkiä. En halua materiaa, uusia kenkiä tai merkkivaatteita. En halua tuhansia someseuraajia, enkä kaipaa ulkopuolista hyväksyntää. Tiedän ja yhä enemmän tiedostan, että haluan viettää aikaa sellaisten ihmisten kanssa, joiden seurassa ihan oikeasti viihdyn ja joihin voin luottaa. Sellaisten ihmisten kanssa, jotka saavat mut nauramaan vedet silmissä ja joiden seurassa voin rehellisesti olla oma itseni. Haluan viettää aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät yritä esittää mitään ja jotka innostuvat samoista lapsellisista asioista, kun mä itse. Onneksi mun elämässä on tällä hetkellä montakin sellaista ihmistä.

stalbans
stalbansriikka3

En edes tiedä, miksen ole aiemmin tästä aiheesta mitään kirjoitellut, vaikkei se edes ole itselleni mitenkään vaikea enää. Ehkä siksi, kun blogi on muutenkin tuntunut niin etäiseltä viime aikoina, kun kirjoittamiselle ei oikein ole ollut aikaa niin paljon, kun haluaisin. Nyt on kuitenkin helpompi taas jatkaa, kun sain tästä aiheesta kirjoitettua. Ajattelin lähiaikoina kirjoitella ainakin treeneistä ja lisäksi matkapostauksia on paljon aloitteilla. Tulevasta syksystä haluaisin myös kirjoitella ja myös raha on sellainen teema, josta olen miettinyt kirjoittavani.. Syksyn kunniaksi aloitetaan nyt sitten uudella innolla tämä bloggailukin!

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Nämä henkilökohtaiset tekstit on ainakin itselle ne kaikista mielenkiintoisimmat postaukset, koska silloin näkee sen "oikean" ihmisen siellä blogin taustalla. Kiitos siis tästä avautumisesta ja tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, itsekin jaksan parhaiten lukea blogeja, joissa edes joskus paljastetaan itsestä jotain. Jotenkin vaan töiden takia olen tullut niin tarkaksi siitä, mitä täällä kirjoitan.

   Poista
 2. Mulla menee kanssa sykleissä blogin ja somen kanssa. Välillä sitä haluaa ”avautua” ja kirjoitella avoimemmin ja välillä tekee mieli ”sulkeutua” ja olla kirjoittamatta henkilökohtaisista asioista juuri mitään.. muilta taas niitä henkilökohtaisia tekstejä on mielenkiintoisinta lukea! Kiva siis kun kirjoitit ja ihanaa syksyä, kuulostaa siltä, että päätös puoli vuotta sitten oli oikea, vaikkei varmasti helppo ollutkaan!💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmaan on useilla bloggaajilla.. Ja joo, oikea päätös oli! Ihanaa syksyä teidän perheelle myös :)

   Poista
 3. Olipas pysäyttävää lukea tällainen henkilökohtaisempo postaus! Mutta hyvällä tavalla, miusta on kiva, että blogeissa on muutakin kuin "pinnallisia" juttuja, mutta liian henkilökohtaista ei tarvitse olla. Eli kerro vaan tulevaisuudessakin tällaisia, jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Varmaan enemmän tulee taas ainakin joiltain osin avattua omaa elämää ja ajatuksia jatkossakin :)

   Poista