sunnuntai 5. elokuuta 2018

Kotona taas!

J: Yksi onnistunut reissu takana päin ja nyt onnellisesti kotona. Suunnitelmien mukaan meidän piti olla road tripillä sunnuntaihin saakka, mutta päätettiinkin pitää pari vähän pidempää ajopäivää ja lopulta saavuttiin kotiin eilen illalla. Suurin syy tähän oli se, että meidän piti olla viimeinen  yö Pohjois-Ruotsissa, Abiskon kansallispuistossa, mutta sääennusteet lupailivat sinne niin paljon vettä, että telttayö ja patikointi siinä säässä ei oikein houkutellut. Koska meillä oli takana jo lähes täydellinen viikko Suomen ja Norjan maisemissa, ei yhden yön skippaaminen oikeastaan edes haitannut.

saana1
saana2

Säät suosivat meitä todella. Norjassa oli parhaimmillaan varmaan reilut +25 astetta ja aurinko paistoi joka päivä. Parina aamuna oli pilvisempää, mutta se oli patikointien kannalta vain hyvä juttu! Teltassa oli tosin jopa liian kuuma nukkua.. Vain yhtenä yönä satoi ja silloinkin olimme mökissä yötä. Viikon aikana näimme toinen toistaan upeampia maisemia, kiipesimme parille vuorelle, kävimme jäätiköllä ja tutustuttiin Tromssaan. 

Ajatteltiin kirjoitella omaan postaukseen taas vähän vinkkejä mm. leirintäalueista ja autoilusta Pohjois-Norjassa. Lofootti-postaus on noussut niin suosituksi, että uskon aiheen olevan monelle mieluinen! Myös vinkkejä päivävaelluksille on tulossa myöhemmin. Pitäisi vaan saada kaikki kuvat ensin koneelle ja löytää aikaa kirjoitella.

Nyt nautin kuitenkin viimeisestä lomasunnuntaista! Ensi viikolla alkaakin sitten työt, miten loma voi mennä näin nopeasti?

2 kommenttia:

  1. Tääl juuri vikaa yötä lofooteilla ja teidän vinkeistä on ollut paljon hyötyä, kiitti niistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Toivottavasti oli hyvä reissu!

      Poista