perjantai 13. heinäkuuta 2018

yksi (melkein) tavallinen lomaviikko

J: Kirjoittelin tässä taas yhtä reissupostausta, mutta se takkusi ja ajattelin sen sijaan kertoa ihan vaan tämän hetkisiä kuulumisia! Riikka kirjoitti viime sunnuntaina miten viikonloppu ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Mä voisin jatkaa siitä samasta, sillä mun koko tämä viikko ei ole flunssan takia mennyt ihan suunnitelmien mukaan... Piti tällä viikolla mm. treenata paljon, käydä Kurjenrahkassa ja uimassa! Mikään näistä ei lopulta onnistunut. No, mitä sitten olen tehnyt?

..Olen katsonut Netfliistä Modern Familyä niin paljon, etten kehtaa edes myöntää..

..Pelannut 2048 peliä tekemättä kuitenkaan uutta ennätystä.

..Lukenut blogeja ja (todennut jälleen kerran, että mulla on ikävä sitä "vanhaa" blogimaailmaa, jossa kaikki ei ollut niin siistiä ja siloteltua)

sup5

..Viettänyt kivan iltapäivän kavereiden kanssa mm. minigolfaten. Totesin myös, että olen siinä lajissa ihan uskomattoman huono.

..Selaillut syyslomaksi lentoja Sloveniaan! Mulla tulee aina välillä pakkomielteitä jostain matkakohteista, nyt Sloveniasta. 

..Käynyt suppailemassa Teijon kansanpuistossa. Se tunne, kun lauta lipuu melkein itsestään eteenpäin ja saat olla ihan omassa rauhassa keskellä järveä. Täydellistä!

..Syönyt ihan liikaa herkkuja. Varsinkin sipsejä! Mulla tulee välillä ihan hirveät sipsihimot ja tekisi mieli ostaa niitä jokaisella kauppareissulla..

sup2

..Lukenut. Olen lukenut viikossa kolme kirjaa ja nyt on neljäs kesken. Välillä kun kaikki ärsyttää, on niin ihana tarttua kirjaan ja siirtyä kokonaan toiseen maailmaan. Suosittelen. 

..Pakastanut mansikoita. Ostin jo toista kertaa tänä vuonna 5 kilon laatikon ja nyt on talven varalle mansikkaa. 

..Yrittänyt päättää millainen teltta kannattaisi hankkia! Ollaan lähdössä elokun ensimmäisellä viikolla viikoksi Norjaan ja pitäisi saada teltta. Niitä on kuitenkin ihan liikaa erilaisia.. (vinkkejä?)

..Haaveillut lenkkeilystä! Siis ihan kauheat vieroitusoireet, kun en ole yli viikkoon päässyt juoksemaan tai oikeastaan treenaamaan mitään muutakaan.

..Olen myös ollut taas todella laiska kokki ja käynyt jo kolme kertaa tällä viikolla ulkona lounaalla.. Hups.

sup3

..Katsonut jalkapalloa. Mä olen yllättäen Englannin puolella ja ennen kisoja odotukset olivat.. noh, aika matalalla. Kesäkuussa todistettiin Lontoossa alkavaa kisahuumaa ja voi kumpa olisin voinut olla siellä semifinaalien aikana! Tästä joukkueesta kuullaan vielä..

..Kävin tänään myös pitkästä aikaa tuossa läheisellä koriskentällä heittelemässä kaverin kanssa, tästä se taas lähtee!

Nyt mun pitäisi alkaa pakkailemaan (taas ajoissa) huomenna alkavaa pientä road tripiä varten. Jos kiinnostaa minne päin tie vie, seuratkaa instagramista @jenniemin.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mä sain myös päähänpinttymän Sloveniasta. Niin paljon katsellut kuvia sieltä, että olisi vähintäänkin pakko päästä.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania maisemia ja voin kuvitella, miten rentouttavaa on vain lipua suppilaudalla <3 Miulla menee tänään viimeinen lomapäivä ja huomenna koittaa jälleen arki, mutta onneksi kaikkea ihanaa on ehtinyt mahtua omiinkin lomapäiviin, niin jaksaa taas ahertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loman voimalla jaksaa! Ja onneksi on aina vapaapäivät..

   Poista