keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

paras matkakumppani

R: Joku voisi luulla, että tuo otsikko viittaa Jennaan, joka myöskin on ihan loistavaa matkaseuraa, mutta nyt ajattelin kirjoitella vähän erilaisesta matkakumppanista. Sain nimittän  toukokuun lopulla blogin kautta testiin Huawein uuden P20 lite puhelimen. Tarve uudelle puhelimelle on ja olen vannoutunut Samsungin käyttäjä, joten oli mielenkiintoista päästä testaamaan Huawein puhelinta. Tässä Huawein puhelimessa on sama Android-käyttöjärjestelmä, kun vahnassa Samsungissa, joten kovinkaan suurta totuttelua sen käyttö ei vaatinut. En tiedä, miksen aiemmin ole uskaltanut luopua tutusta Samsungista. Tuli tuossa reissun aikana todettua, että tämä Huawei oli ihan täydellinen reissukaveri, sillä..

riikka1


..akku kesti todella hyvin! Kun pikkubussissa Mostarista palatessa intialaiset matkakumppanit etsivät kuumeisesti puhelimilleen latauspaikkoja, jotta sometus voi jatkua, oli mulla akkua kulunut hädintuskin puolet. Oli ihana, kun voi päivän aikana kuvailla puhelimella ja kuunnella bussimatkoilla huoletta musiikkia ilman pelkoa, että akku loppuu heti. Lentokoneessakin sai hyvin ajan kulumaan musiikkia kuunnellessa ja 2048:a pelatessa (okei, ketä mä yritän huijata - oikeasti nukuin taas kaikki lennot). Plussaa myös pikalatauksesta, tyhjentynyt akku latautuu nopeasti.

..tällä saa todella hyviä kuvia. Olen aina ajatellut, että Samsungeissa on hyvä kamera, mutta ei tätä Huawein kameraa turhaan ole kehuttu. Hyvät kuvat mahdollistaa takana oleva kaksoiskamera, 16 megapikselin pääkamera ja 2 megapikselin apukamera. Etukameralla saa myös hyviä kuvia, ehkä tämän ansiosta meidän reissuselfiet onnistuivat niin hyvin? Kuka ehti nähdä instagramin storyssä (@riikka_ni) meidän selfieitä?

puhelin


..kirkas ja hyvä näyttö mahdollistaa somettamisen myös vähän aurinkoisemmassa säässä. Ehkä rasittavinta, kun aurinko häikäisee ja puhelimen näytöltä ei meinaa nähdä mitään.

..tämä puhelin on myös keskivertoa tyylikkäämpi matkakumppani! Tykkään tästä vaalean pinkistä, se on saanut myös paljon kehuja jo.. Vaikka  värillä ei yleensä ole väliä, valitsen mieluiten aina jonkun muun, kun mustan tai valkoisen puhelimen.

Voikin olla, että tämä uskollinen Samsungin käyttäjä siirtyy Huaweihin, tästä P20 litestä en nimittäin keksi oikein mitään pahaa sanottavaa. Hintakin on ihan kohtuullinen näin hyvälle puhelimelle, se taitaa pyöriä noin 335-350 euron paikkeilla.

Mitä puhelimia teillä on käytössä?

6 kommenttia:

 1. Mä ostin samaisen puhelimen itselleni. Sain blogin kautta testiin sen Huawein 10:n ja tykästyin todella paljon. Mulla oli aiemmin IPhone joten Huawein käyttö oli alkuun haasteellista. 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varmaan vaikeami iPhonesta siirtyä Androidiin! Mutta Huawei kyllä yllätti positiivisesti!

   Poista
 2. Mulla on Huawei honor 7, ei mikään uusin mutta ei oo rikki ja palvelee hyvin, niin en nää syytä ostaa uutta puhelinta vielä. Huaweissa pysyn, kun joskus uuden ostan, pitää kattoa ostanko jonku Peen vai honori. :)

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin olen vähän samanlainen, niin kauan kun uusi toimii niin uutta en helposti osta :)

   Poista
 3. Mulla oli sama puhelin testissä ja tykästyin kanssa siihen tosi kovasti! Aika potentiaalinen vaihtoehto tosiaan, kun oma puhelin alkaa olla jo aika vanha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on kyllä tosi potentiaalinen vaihtoehto! Onneksi "uskalsin" kokeilla muutakin kun Samsungia :)

   Poista