torstai 5. heinäkuuta 2018

Mitä jos ei jaksa kokata?

Yhteistyössä Offerillan kanssa

J: Käsi ylös, kuka ei jaksa kesällä kokata? Täällä nousi yksi.. Mä yleensä ihan tykkään tehdä ruokaa, mutta varsinkin näin kesällä on välillä niin paljon kivempi vain hypätä valmiiseen pöytään ja antaa muiden hoitaa ruokailun inhottavat puolet, kuten kaupassakäynnin sekä tiskaamisen. Jos saisin päättää, söisin ulkona joka päivä. Ja pakko nyt myöntää, että niin olen tehnytkin aika paljon nyt kesällä. Reissuissa nyt tietenkin tulee syötyä usein rafloissa ja kotona ollessa on kiva käydä lounaalla ulkona, sillä arkena se ei ole mulle mahdollista.

offerilla7
offerilla
offerilla9

Salon ravintolatarjonta ei päätä huimaa, joten aika usein jos haluaa syödä paremmin tulee lähdettuä Turkuun. Turkuun on avattu taas viime aikoina vaikka mitä kivoja uusia ravintoloita, mutta silti mulla on siellä yksi suosikkiruoka, jota pitää aina saada. Se on ruoka, jota en ikinä jaksaisi alkaa kotona tekemään. Kerran olen yrittänyt ja jatkossa aion jättää sen muille. Eli puhun sushista! Salostakin saa nykyään kyllä ihan hyvää sushia, mutta silti huomaan aina palaavani Sushipandaan ja Kobeen, josta muuten nämä tämän postauksen kuvatkin on.

Ulkona syömisen ongelma on se, että se on yleensä melko kallista. Lounaan voi saada kympillä, mutta lounaan jälkeen saakin sitten maksaa reilusti enemmän. Mä olen aika tarkka mihin rahani laitan, mutta maksan mielelläni esimerkiksi laadukkaasta ja hyvästä ruuasta. Ehkä se onkin se syy, miksi palaan aina vanhoihin tuttuihin paikkoihin ja harvemmin kokeilen mitään uutta. Onneksi on kuitenkin Offerilla, jonka kautta voi ostaa lahjakortin ja syödä halvemmalla! Käytiinkin tämän yhteistyön tiimoilta parissa ravintolassa Turussa. Toinen oli siis vanha suosikki Kobe Sushi, jossa syötiin kahden hengen lajitelma - ihan täydellinen setti kahdelle - ja toinen oli Saaristobaari, jossa kävin pitsalla. Se ei nyt ihan vakuuttanut mua (pitsa oli hyvää, mutta ruokaa sai perjantaina odottaa ihan törkeän kauan), mutta onneksi saatiin kaksi pitsaa yhden hinnalla..

offerilla4
offerilla5
offerilla3

Jos ihan totta puhutaan, mä olin unohtanut tällaisten lahjakortteja myyvien nettisivujen olemassaolon.  Joskus vuosia sitten käytin Grouponia, mutta nyt sitä ei enää edes ole, mutta Offerillalla on sama toimintamalli. Kannattaakin kurkata täältä Offerilla, jos tarjoukset kiinnostavat ja jotta pysyisi mukana uusista diileistä, kannattaa tilata sieltä se uutiskirje. Offerilla myy vain laadukkaiden yritysten lahjakortteja ja joukosta löytyy varmasti kaikille tuttuja ravintoloita, kahviloita ja muita palveluja. Mä itse bongailen lähinnä ravintoloiden lahjakortteja, mutta sieltä tosiaan löytyy paljon muutakin! Esimerkiksi Helsingissä asuvat voivat ostaa suppailulahjakortin!!

Nyt kun olen omistanut melkein koko postauksen ulkonasyömiselle, on hyvä aika laittaa kone kiinni ja lähteä salille ja ruokakauppaan.. Jos sitä tänään kokkaisi itse, huomenna syön taas ulkona!

2 kommenttia:

  1. Tuo Offerilla on kyllä huippu, vien miun perheen syömään nyt Tampereella ollessa, meillä kun Joensuussa ei ole vielä mitään Offerillan paikkoja :( Mutta oikeesti, kokkaaminen on joskus vaan niin tympeetä ja on ihana syödä ulkona - miinuspuoli on juurikin se, että se maksaa selvästi enemmän ja siksi sitä en raaski tehdä usein :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselinkin, että Tampereella oli kivasti paikkoja! Salossakaan ei kyllä ole mitään, mutta onneksi Turku on lähellä :)

      Poista