perjantai 27. heinäkuuta 2018

Kohti Norjaa!

Addnature4

J: Tänään herätyskellon soidessa aivan liian aikaisin (klo 8), mun to do -listalla oli taas monta asiaa. Piti leipoa siemennäkkäriä ja marjapiirakkaa, pestä pyykkiä, kirjoitella postauksia reissun ajaksi, pakata, käydä kirjastossa ja kaupassa, salillekin piti ehtiä. Ja mitä mä teen? Pistin kyllä pyykkikoneen päälle, pakkasin siinä samalla nopeasti ja jo ennen kello yhtätoista hyppäsin pyörän selkään ja lähdin käymään isovanhempien luona. Siitä suoraan uimaan läheiselle  rannalle, jätskille keskustaan ja hetki sitten kotiin.

Puolet listan asioista jäi tekemättä, mutta mitä sitten? Selviän kyllä, vaikka tulisi pieni sakkomaksu kirjastosta. Salille ei tarvitse aina ehtiä ja kaupassa ei tarvitse käydä jos ei laita kotona ruokaa tai leivo.  Välillä on hyvä heittää to do -listat menemään ja vaan mennä fiiliksen mukaan. Oli kiva istuskella ja kuunnella juttuja isovanhempien vanhoista Norjan reissusta. Oli kiva vihdoin tehdä se koko kesän suunniteltu pyöräretki ja päästä pois helteisestä asunnosta! Kävin nyt illalla jopa tekemässä pienen treenin läheisellä urheilukentällä, vaikka se ei aikaisemmin päivän suunnitelmiin kuulunutkaan.

Me siis lähdemme huomenna kohti Norjaa ja siksi on ollut sata hommaa työnalla koko viikon ajan. Nyt niitä postauksia ei tosiaan ole ajastettu kuin yksi, mutta eipä kukaan varmaan näillä helteillä jaksaisi edes niitä lukea! Enkä tosiaan ole oikein ajatuksella edes pakannut, mutta onneksi kavereilta tulee koko ajan vinkkejä, mitä pitäisi muistaa ottaa mukaan. Nyt loput kamat kasaan, ruokaa ja nukkumaan! Muistakaa seurata menoa Instagrammissa @jenniemin ja @riikka_ni. Palaillaan joskus elokuussa!

2 kommenttia: