lauantai 7. heinäkuuta 2018

kesäkuun kilometrit

J: Meinasin kokonaan unohtaa kesäkuun kilometrit! Johtuu varmaan siitä, että eipä niissä kauheasti mitään kerrottavaa ole.. Kesäkuun neljästä viikosta kaksi meni reissussa ja siihen päälle juhannus ja muut menot, joten juostut kilometrit jäi aika pieneksi.  Tosin melkein puolet kilsoista tuli melkein reissussa, joten ei sitäkään ei voi oikeastaan syyttää.. Aina ei vaan nappaa. Lopulta lenkkejä kertyi 10 ja kilometrejä 81.

juoksudub

Kesäkuun pisin lenkki oli St Albansissa juostu puolikas. Täältä voit käydä lukemassa lisää siitä. Puolikas oli mulle ehkä pieni pettymys. Eniten harmittaa edelleen se, etten osannut silloin nauttia edes siitä maaliinpääsystä, vaan olisi tehnyt heti mieli lähteä takaisin juoksemaan ja tehdä se paremmin, haha..

Kesäkuun lyhyin lenkki oli Lontoossa päivää ennen puolikasta, se oli varmaan myös yksi kesäkuun kivoimmista lenkeistä. Kevyt 3,5km pitkin Lontoon herääviä katuja, kelpaisi vaikka joka aamu!  

Parhaat maisemat oli kuitenkin Kotorissa juostun vitosen varrella. Juostiin pitkin Kotorinlahtea auringon laskiessa, tummien pilvien peittäessä taivasta vuorten välissä. Oli kova tuuli ja taisi vähän sataakin, mutta koskaan ei ole varmaan mennyt vitonen yhtä "nopeasti". Ei siis oikeasti nopeasti (31min), mutta aika meni nopeasti maisemia ihaillen. 

Nopein lenkki oli heti kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Juoksin 6km 33:16min eli kilometrivauhti oli 5:32. Jaksaisinpa useammin juosta näin nopeita lenkkejä!

juoksudub2

Kesäkuussa tuli juostua todella erilaisia lenkkejä erilaisissa maisemissa. En olekaan varmaan ennen kuukauden aikana juossut neljässä eri maassa, ennätys sekin! Oispa se aina mahdollista.. Heinäkuussa on ainakin mahdollista paranta juoksukilometrejä, mutta maat jäävät näillä näkymin vain yhteen tai kahteen..

Miten muilla sujuu juoksu näin kesällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti