torstai 14. kesäkuuta 2018

vieraaampaa Lontoota ja maailman paras vegaaniburgeri

J: Terkut Kroatiasta! Tultiin tiistaina myöhään Dubrovnikiin ja pari päivää on mennyt aika tiiviisti ympäri kaupunkia kävellessä ja paikkoihin tutustuessa. Oikeastaan koko reissun ensimmäinen viikko meni kävellessä (tai juostessa) paikasta toiseen! Nyt kun ulkona vähän sataa, voi hyvällä omallatunnolla syödä vähän Englannista ostettuja karkkeja, avata kone ja käydä tähän mennessä otettuja kuvia läpi. Nykyään tulee kuvattua enimmäkseen puhelimella, mutta tällä reissulla olen yrittänyt käyttää myös kameraa..

Lontoossa varsinkin olen viime aikoina tyytynyt vain kännykkäkuviin, mutta maanantaina me päädyimme sellaiselle alueelle, että oli aivan pakko kaivaa myös kamera kassista.

P6110285_Fotor
P6110300_Fotor P6110301_Fotor P6110314_Fotor P6110326_Fotor P6110331_Fotor P6110299_Fotor

Kuvat on otettu Shoreditchin High Street - Brick Lane - Liverpool Street väliltä. Alue on Brick Lanea lukuunottamatta todella vierasta, lähinnä olen käynyt siellä joskus pyörähtämässä nopeasti. Nyt oltiin jo etukäteen katsottu pari kivaa ruokapaikkaa ja pätetty paremmin tutustua alueeseen. Varsinkin Shoreditch yllätti, joka kadunkulmassa oli kivan näköisiä pubeja, kahviloita, muraaleja ja graffitteja. Välillä tuli oikein sellainen fiilis, ettei oikein tiennyt mihin päin katsoisi, kun joka paikassa on vaikka mitä! 

Parasta antia oli yllättäen taas ruoka! Olin aikaisemmin Instagramissa nähnyt paikan nimeltä The Vurger Co, joka tarjoilee täysin vegaaneja hampurilaisia. Se oli saanut paljon kahuja, joten pakkohan sinne oli päästä! Kymmenellä punnalla sai lounasaikaan aterian johon kuului hampparin lisäksi ranut ja limsa. Koko setti oli todellakin kympin arvoinen ja varmasti paras kasvishampurilainen, jonka olen koskaan syönyt. Voin todellakin suositella paikkaa kaikille. Iso plussa siitä, että lounasaika oli kello 16 asti. Ruoasta kun tuli puhe, niin me taidetaan nyt lähteä etsimään jotain hyvää ruokaa täältä Dubrovnikista!

1 kommentti:

  1. Ruoka kyllä tekee aina paikasta kun paikasta miellyttävämmän, jos ruoka vaan on maistuvaa :D Ihania kuvia oot onnistunu napsimaan, näyttää kivalta paikalta :)

    VastaaPoista