lauantai 2. kesäkuuta 2018

vainopettajajutut: vuoden paras päivä

J: Niin päättyi tänään taas yksi ajanjakso, kun mun luokka sai ala-asteen päätökseen ja siirtyy yläasteelle! Mulla on samaan aikaan sekä haikea että onnellinen olo. Haikea siksi, koska olen tässä kahden vuoden aikana oppinut tuntemaan oppilaat, tiedän heidän heikkoudet sekä vahvuudet ja meillä on sujunut hommat niin hienosti. En haluaisi vielä luopua luokasta! Onnellinen olen kuitenkin, koska lapsukaiset siirtyvät vain vuosiluokalla eteenpäin, mutta pysyvät edelleen samassa koulussa, joten näen heitä jatkossakin!

ruusut

Onnellisuuteen on toinenkin syy. LOMA! Ei hetkeen 5:45 herätyksiä, ei elämän suunnittelua 45 minuutin jaksoissa, ei äänekkäitä koululounaita, ei jäähtyneitä (ja pahanmakuisia) kahveja, eikä kokeiden korjausta. Koko loma on pyhitetty rentoutumiselle, treenaamiselle, matkustelulle ja nukkumiselle. Nyt ainakin tuntuu, että voisin nukkua pari seuraavaa päivää. Pari viime viikkoa olivat lievästi sanottuna stressaavia, mutta niistäkin selvittiin. Elokuussa olen sitten taas valmis ottamaan uuden luokan vastaan ja olemaan entistä parempi opettaja! 

Olen onnellinen myös siksi, että tiedän kesän jälkeen jatkavani maailman parhaassa työpaikassa, maailman parhaiden työkavereiden ja oppilaiden kanssa. Sitä mietin kuitenkin lisää aikaisintaan yhdeksän viikon päästä ;)

2 kommenttia:

  1. Täällä myös yksi onnellinen ope, ihanaa olla vihdoin lomalla raskaan vuoden jälkeen! Ja onnellinen saa olla myös siitä, että näin nuorena opena saa taas ottaa uuden luokan vastaan elokuussa ja jatkaa samassa koulussa. :) Mä päästin kolmoset eteenpäin ja elokuussa vastassa olis ekaluokka, jännää! Oikein rentouttavaa lomaa sulle, nyt saa nauttia rauhallisista (ei niistä jäähtyneistä) kahvihetkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, siitä pitää todellakin olla onnellinen! :) Hauskaa lomaa sullekin!

      Poista