perjantai 29. kesäkuuta 2018

this or that - treeniversio

J: Bongasin täältä this or that -kyselyn treeniversion ja ajattelin ajankuluksi täyttää sen! Eli ideana valita kahdesta vaihtoehdosta se itselle mieluisin, tässä mun vastaukset pienine perusteluineen..

Hidas aamu vai ylös, ulos ja lenkille? Haluaisin olla aamulenkki-ihminen, mutta ehei.. Lomalla olen nukkunut joka aamu vähintään puoli yhdeksään ja arkena tunnin työmatka ja liian aikaiset aamut estävät aamulenkit

Ilta- vai aamutreenit? Sama syy. Toki esim. pitkälle lenkille on kivempi lähteä aamupäivällä, mutta vasta pari tuntia aamiaisen jälkeen!

Musa korvissa vai ilman? Jos treenaan yksin, kuuntelen aina musaa!

kotor1

Yksin vai kaverin kanssa? Yleensä Riikan kanssa. Kaverin kanssa saa itsestään irti ihan erilaista energiaa!

Juoksu vai pyöräily? Ehdottomasti juoksu! Ostin pyörän kesäkuun alussa, mutta silti ennemmin kävelen tai juoksen joka paikkaan.

Sali vai ryhmäliikunta? Jos siis näistä pitää valita, ennen salia mulla menee kuitenkin kärkeen koripallo ja juoksu!

Tiukka ruokavalio vai fiiliksen mukaan? Aina fiiliksen mukaan. En ole koskaan ollut tiukalla ruokavaliolla ja hyvin olen tähän saakka selvinnyt.

Meal prepping vai suoraan pannulta? Toki mäkin teen ruokaa pariksi päiväksi kerralla, mutta en kutsuisi sitä meal preppingiksi vaan ihan normaaliksi arjeksi.

Lisäravinteet vai ilman? En koe, että mulla olisi suurempaa tarvetta lisäravinteisiin. Magnesiumia ja d-vitamiinia syön melko säännöllisesti.

Kahvakuula vai käsipainot? En ole koskaan oikein "oppinut" tekemään kahvakuulalla mitään, joten käsipainot.

Palautusjuoma vai banaani? Banaani! Luonnollisuus kunniaan.

Vatsat vai punnerrukset? Oikeastaan inhoan punnerruksia, mutta oikeintehtynä se on tehokas liike!

kotor2

Burpeet vai askelkyykkyhypyt? Burbee, aah niin ihana! 

Venyttely vai foam roller? Venyttely! Pitäisi tosin venytellä useammin...

Protskupatukka vai protskujuoma? Ei kumpikaan, mutta patukka kätevämpi eväs, jos on pakko jotain valita!

Aktiivisuusranneke vai ilman? Aktiivisuusranneke, tai oikeastaan sykemittari! Suunto löytyy aina treenatessa ranteesta.

Hyvä fiilis vai tulokset? Ehdottomasti fiilis! En jaksaisi vain tulosten vuoksi treenata, jos se ei olisi yhtään kivaa.

Haastan teidät kaikki tekemään tämän! Nyt taidan lähteä lenkille, kesäkuun juoksusaldo on aika säälittävä - pakko kerätä vähän kilsoja vielä ennen kuin heinäkuu on täällä.

4 kommenttia:

 1. Onpas kivoja vastauksia Jenna :) Olen nyt viime aikoina myös halunnut käydä mieluummin aamulenkeillä, mutta on vaan niin mukavaa nukkua aamuisin vähän pidempään... Ehkä jonain päivänä :)

  VastaaPoista
 2. Mie olen kokeillut sitä mealpreppausta ja voin sanoa, että suoraan pannulta on kyllä niin paljon parempi! Voi sitä kumista makua pastassa, kun söit neljä päivää sitten keitettyä pastaa ja jauhelihaa - no thanks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi, ei kuulosta kovin hyvältä :D Ymmärrän mealprepin jos esim. paistaa useammaksi päiväksi kanat uunissa tms, mutta en kyllä just pastaa keittäisi..

   Poista