sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

#olisinpatiennyt

J: Mä olin alkuun ihan pihalla, että mikä se #olisinpatiennyt -juttu oikein oli. Pikainen googlaus kuitenkin kertoi, että se on HS:n torstailiitteestä alkunsa saanut kampanja, jossa Maaret Kallio haastatteli tunnettuja henkilöitä ja pyysi heitä kertomaan, mitä terveisiä lähettäisivät teini-ikäiselle itselleen. Koska ajatus on mun mielestä jotenkin  hauska, oli pakko myös pohtia mitä sanoisin 15 vuotta nuoremmalle Jennalle. Ja niin kuin aina, hieman myöhässä tämänkin kanssa..

vanhat

..On ihan ok, että kaikkista paras kaveri on siskosi. Jos jonkun mielestä ei ole, niin ystävyytenne ei todennäköisesti kestä kovin pitkään

..On ihan ok, että vietät vapaa-aikasi joukkuekavereiden kanssa, niistä tytöistä tulee sun parhaita kavereita ja teette vielä yli kymmenen vuoden päästä kaikkea mahtavaa yhdessä, kuten ajatte asuntoautolla Lofooteille, shoppailette Lontoossa ja juotte liikaa viiniä

..Vaikka olit vielä lukiossa se hiljaisin tyttö ja pelkäsit esiintyä luokan edessä, teet sitä nykyään työksesi ja rakastat sitä ylikaiken. Et voisi kuvitellakaan itsellesi mitään muuta työtä ja olet joka päivä onnellinen, että valitsit just sen tien, vaikka se ei helpoin olekaan ollut

..Ei haittaa, vaikka mokaat joskus. Kukaan ei muista sitä seuraavana päivänä. Aina et muista itsekään..

..Kaikkien kanssa ei tarvitse olla kaveri, mutta kaikkien kanssa kannatta tulla toimeen. Nyt jälkikäteen ajatellen osoitin varmaan aika selkeästi, jos en jostain henkilöstä pitänyt. Elämä on opettanut, että ihmisiä on erilaisia ja se on vain rikkaus!

..Oma mielipide kannattaa sanoa ääneen, mutta tärkeämpää on kuunnella ja ymmärtää muiden mielipiteitä. Et ole aina oikeassa.

..Kaikessa ei tarvitse olla hyvä. Voit silti tehdä niitä juttuja kuin haluat. Voit puhua englantia vaikka et osaakaan ääntää sitä oikein, voit tanssia luokkasi edessä kahden vasemman jalan kanssa, voit jopa jutella pojille!!

vanha2

Oisinpa tiennyt myös sen, että kuvissa voi hymyillä. Ja muutenkin - elämä ei ole niin vakavaa! Taitaa muuten olla meidän 10-vuotisen blogihistorian vanhimmat valokuvat. Ei voi muistaa. Kuvat on otettu 2005 ja 2006 Korfun ja Kyproksen reissuilta. Ne oli meidän ensimmäiset ulkomaanreissut. Paljon on kaikkea tapahtunut näiden kuvien jälkeen. Oikeastaan on kyllä ihan hyvä, että osannut aavistaa silloin mihin elämä mut vie!

Tunnistatteko muuten, missä kuvissa on Jenna ja missä Riikka?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti