torstai 21. kesäkuuta 2018

kiva olla taas kotona

R: Ihan huikea reissu takana! Kaksi viikkoa, neljä eri maata, kolme eri hotellia, yksi huoneisto, yksi juostu puolimaraton, kymmeniä tunteja lentokoneessa tai bussissa, satoja valokuvia ja lukemattomasti uusia kokemuksia. Blogiin tulee lähiaikoina postauksia ainakin Bosnia-Hertsegovinan reissusta, Kotorin kohokohtia, Lontoon suosikkeja ja vinkkejä Dubrovnikiin. Ehkä jotain muutakin, sillä kuvamateriaalia kertyi ihan kivasti!

Riikka2

Nyt istun kotona keittiönpöydän ääressä (eli mun lempipaikalla), juon kolmatta kuppia kahvia ja odottelen, että pyykkikone lopettaa pesun. Heräsin aamulla jo ennen kahdeksaa ja vähän jopa harmitti, ettei lomapäivänä nukuttanut pidempään. Olen kuitenkin saanut kaikkia tylsiä to do -juttuja tehtyä, vielä pitäisi matkalaukku tyhjentää.. Selailen tässä samalla myös halpoja lentoja syksyksi, en mä tiedä mihin lähtisin ja koska, mutta ainahan saa haaveilla uusista reissuista! Menen juhannuksen jälkeen takaisin töihin, mutta onneksi elokuussa mulla on vielä kaksi viikkoa lomaa. Olen vähän pätkinyt lomaani, tämä 2,5 viikon jakso oli pisin. Heinä-elokuun vaihteessa lähdetään viikoksi Norjaan kavereiden kanssa. Sen jälkeen menen viikoksi töihin ja sitten seuraava viikko on taas lomaa, se viikko on (tarkoituksella) vielä ihan ilman suunnitelmia. Voi olla, että olen koko viikon kotona tai voi olla, että keksin vielä jotain tekemistä - fiiliksen mukaan!

Riikka

Kauan tässä ei kuitenkaan nyt reissun jälkeen ehdi kotona olemaan, sillä juhannukseksi lähden mökille, parasta! Olen viimeksi joskus lapsena viettänyt juhannusta meidän mökillä, nyt siellä onneksi on tilaa isommallekin porukalle. Harmi vaan, että juhannussää ei näytä kovin hyvältä. Onneksi pieni vesisade ei estä lenkkeilyä ja ainahan sateella voi vaikka lueskella kirjoja tai katsella vaikka jalkapallon MM-kisoja.. 

Taidan muuten olla ainoa, joka menee juhannuksen jälkeen takaisin töihin lomalta. Tuntuu, että joka paikassa törmään vaan lomahehkutuksiin, kun monet aloittavat juhannuksesta loman. Ei kuitenkaan erityisemmin haittaa mennä töihin, ennemmin olen kiitollinen kaikesta kokemastani, kun haikailisin loman perään. Ihanaa juhannusta kaikille ja hyvää lomaa niille, jotka sen nyt aloittavat!

4 kommenttia:

 1. Mä olen vain viikon lomalla juhannuksen jälkeen ja sitten koittaa paluu töihin eikä seuraavaa lomaa ole edes näkösällä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :( Mulla oli samanlainen tilanne viime kesänä kun olin vaihtanut työpaikkaa. Onneksi arkenakin pystyy nauttimaan kaikista kivoista kesäjutuista!

   Poista
 2. Ihania kesäjuttuja teillä ollut ja on tulossa. Minne päin Norjaa tällä kertaa suuntaattte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin on :) Mennään ensin Kilpisjärvelle, sieltä Tromssaan ja Senjaan, ehkä muuallekin, ihan tarkkoja suunnitelmia ei vielä olla tehty.

   Poista