keskiviikko 16. toukokuuta 2018

viisi kertaa kolme hyvää

R: Joskus bloggaamisen alkuaikoina tuli useinkin vastattua kaikenlaisiin erilaisiin blogihaasteisiin. Sillon blogit oli muutenkin enemmän päiväkirjamaisia, joten haasteita oli jotenkin luonnollista toteuttaa. Nyt en edes muista, milloin viimeksi olisin mihinkään haasteeseen vastannut. Paitsi nyt! Näin jo jokin aika sitten tämän kolme hyvää -haasteen Susannan blogissa ja postaus onkin ollut luonnoksissa jo jonkin aikaa. Nyt kuitenkin ehdin tämän viimeistelemään, joten tässä viisi kertaa kolme hyvää asiaa..

Kolme hyvää elämässäni
1.Oma asunto, josta olen saanut itseni näköisen. Viihdyn edelleen todella hyvin täällä, eikä muutto Turusta Saloon ole kaduttanut oikeastaan kertaakaan tässä vuoden aikana.
2. Läheiset ihmiset. Viihdyn yksin, mutta kaipaan myös ihmisiä ympärilleni. Olen tyytyväinen, että lähellä asuu maailman paras sisko, jonka kanssa voi esim. treenata yhdessä lähes päivittäin!
3. Tasapaino. Olen löytänyt hyvän tasapainon, sopivasti treeniä ja muuta vapaa-aikaa, sopivasti terveellistä elämää ja elämästä nauttimista.

Riikkamökki2

Kolme hyvää minussa
1. Taistelutahto! En luovuta helposti ja haluan saavuttaa asettamani tavoitteet.
2. Olen tunnollinen. Varsinkin töissä pyrin aina tekemään hommat huolellisesti ja ajallaan tunnollisesti. Jos lupaan jotain, en petä lupauksia.
3. En stressaa turhia. Vaikka joskus meinaan alkaa liikaa murehtimaan asioita tai esimerkiksi tekemättömiä töitä, yleensä kuitenkin hoen itselleni, että asioiden on tapana järjestyä ja en jaksa stressata!

Kolme hyvää treenaamisessa
1. Se fiilis, joka treenin jälkeen tulee. Kyllä te tiedätte!
2. Itsensä voittaminen. Parasta on, kun saa vedettyä enemmän leukoja kun aiemmin tai kun juoksu kulkee aiempaa kevyemmin.
3. Murheet unohtuu treenatessa. Treeni on ihan parasta terapiaa, varsinkin pitkät juoksulenkit!

Kolme hyvää blogistani
1. Saan tehdä tätä yhdessä Jennan kanssa. On siis toinen, jonka kanssa jakaa "vastuu" postauksista ja ideoida yhdessä uutta (sitä voisi tehdä useamminkin..).
2.Tämä on mahtava harrastus, josta on tullut oikeastaan elämäntapa. Harrastus, jonka kautta on päässyt kokemaan asioita, joita muuten ei olisi kokenut.
3. Pako arjesta. Tänne  voi tulla kirjoittelemaan ja purkamaan ajatuksia, joita kukaan ei välttämättä muuten jaksaisi kuunnella (esimerkiksi maratonfiilistelyt ja vegaanihaasteet).

Riikkamökki  
Kolme hyvää tulevasta
1. Maraton! Sopivasti jännittää ja maraton tuo sopivasti kivaa haastetta toukokuuhun..
2. Kesäkuun reissu Lontoon ja  St Albasin kautta Kroatiaan ja lähiseuduille. Loma tulee sisältämään sopivissa määrin juoksua, treeniä, hyvää ruokaa ja rentoilua.
3. Kesä ihan yleisesti! Se, että illat on pitkään valoisia, on enemmän energiaa, voi tehdä extempore metsä- tai suppailureissuja, voi makoilla pihalla ja syödä jätskiä jne..

Jos innostutte samasta haasteesta, niin linkatkaa kommenttiboksiin teidän postauksianne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti