keskiviikko 2. toukokuuta 2018

vähän erilainen vappuaatto

R: Tiedättekö kun facebook muistuttelee, mitä on aiemmin samana päivänä tehnyt? Mun facebook muistot ovat viime aikoina olleet täynnä opiskelijavappuja. Opiskelijana vappuna tuli juhlittua huomattavasti näyttävämmin kun nykyään. Nykyään vappu on ennemmin "välttämätön paha", sellainen päivä, että tavallaan olisi kiva juhlia, mutta tavallaan kaikki muu kiinnostaisi enemmän. Me päätettiin lähteä Jennan kanssa vappuaattona metsään. Se oli oikeastaan Jennan idea, kun ei keksitty oikein mitään muutakaan, eikä juhliminen innostanut. Oltiin alunperin ajateltu, että lähdettäisiin Liesjärven kansallispuistoon, mutta mentiinkin Torronsuolle.

torro5
torro4
torro3
torro2
Torro1

Torronsuo sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, melko lähellä Forssaa. Salosta sinne ajoi noin 45 minuuttia. Liesjärvelle matka olisi ollut hieman pidempi, siksi päädyttiin menemään Torronsuolle. Mä en ole ennen ollut Torronsuolla, mutta Jenna on muutaman kerran käynyt (töiden puolesta ja työmatkalla, kun ajelee siitä ohi töihin aina). Torronsuo on nimensä mukaisesti suoaluetta, oikeastaan lähes koko alue on suota. Käveltiin lopulta noin 6,5km, josta suurin osa pitkospuilla. Me ei lopulta kävelty mitään lenkkiä, vaan käveltiin Kiljamon lintutornilta louhokselle, jossa käännyttiin ja tultiin samaa  reittiä takaisin.

Torro2 torro
torro6
torro8
Torro4 Torro3 torro10

Paluumatkalla pidettiin evästauko. Pitäähän eväät olla mukana! Vapputeemaan sopivasti Jenna oli ostanut meille munkit ja mä olin ottanut kotoa vähän serpentiiniä mukaan. Tuo serpentiini nyt oli lähinnä kuvausrekvisiittaa, mutta ihan hauska vappuinen rekvisiitta. Ja kyllä muuten maistui eväsleivät ja -munkit hyvältä. Aina jossain retkeillessä tulee mietittyä, että miten voi kaikki ruoka maistua ulkona niin paljon paremmalta! Kyllä tuollaisilla lyhyilläkin retkillä pitää eväät olla mukana - parasta! 

Eilen vapun päivänä olikin sitten vähän perinteisempää vappuohjelmaa, lähdettiin Turkuun piknikille. Piknik tosin vaihtui Vartionvuorenmäeltä olohuonepiknikiksi kaverin luo, mutta ihan hyvä vaihtoehto sekin. Miten teillä sujui vappu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti