lauantai 28. huhtikuuta 2018

elämäni nopein juoksu

J: Tänään tein jotain ensimmäistä kertaa. Tai oikeastaan tein pariakin asiaa ekaa kertaa, mutta merkittävin niistä oli se, että juoksin juoksutapahtumassa 7km! En ole koskaan juossut muuta kuin puolimaratonin. Eli oli jo aikakin lähteä lyhyemmälle matkalle..

P4209119_Fotor

Työkaverin houkuttelemana osallistuin tänään Loimaalla Savihölkkään. Mulla ei ollut tapahtumaa, matkaa tai tulosta kohden kauheasti mitään odotuksia, mutta lopulta kaikki meni aivan nappiin. Reitti oli ihan loistava - sopivan tasainen, mutta kuitenkin vaihtelevaa. Ihmisiä oli kivasti, ei tarvinnut juosta yksin, eikä ollut pelkoa, että eksyisi matkalla. Parasta oli kuitenkin se, että mun juoksu meni lopulta ihan täydellisesti! Vähän pelotti lähteä kaikkien peruskuntolenkkien jälkeen juoksemaan noin nopeaa matkaa, mutta selvisin kuitenkin. Juoksin elämäni nopeimman juoksun. Hieman vaja seitsemän kilometria taittui aikaan 33:38, eli kilometrivauhti jäi alle 5min/km. Olin lopulta naisten sarjan 15. Osallistujia oli reilu 70. En ole oikeasti koskaan ennen juossut noin nopeasti! Ihan mahtavaa huomata, että treenit eivät ole menneet ihan hukkaan. Tämän innoittamana aloin jo suunnitella, että maratonin jälkeen olisi kiva käydä jossain tapahtumassa juoksemassa vitonen tai kymppi, jotta saisi "tilastokelpoisen" ajan. En kyllä voi uskoa, että pystyisin koskaan enää juoksemaan yhtä kovaa! Tänään oli hyvät kirittäjät, sopivasti lepoa alla ja täydellinen juoksusää. Niin ja fiilis!

Juoksun jälkeen mentiin vielä työkaverin luo skumpalle ja kakulle ja loppuilta on mennyt Modern Familyä katsellessa. Vielä on kolme vapaapäivää edessä, niin huippua!

Ps. Kuvassa parhaat mahdolliset juoksusukat Luntagolta!

4 kommenttia:

 1. Onnea ennätys nopeasta juoksusta.:)

  VastaaPoista
 2. Kympin juoksuun suosittelen syksymmällä Midnight Runia helsingissä :) Tai miksei vaikka Tukholmassakin tms. Itse olen kerran tuolla hesassa juossut, ja useampana vuonna haaveillut Tukholman juoksusta, mutta vielä se on haaveilu asteella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olen kuullut, etä Midnight Runissa on liikaa ihmisiä :D Se voisi kyllä muuten olla kiva. Tukholma kuulostaa myös hyvältä, siellä olisi joskus siisitä juosta maraton.

   Poista