sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

ei mitään uutta

J: Aika tarkalleen viikko sitten istuin junassa matkalla Helsingistä kotiin. Oltiin oltu Riikan kanssa viettämässä Indiedaysin inspiraatioviikonloppua ja vielä junassa juteltiin siitä, kuinka inspiroiva ja ajatuksia herättävä viikonloppu oli. Molempien puheiden rivien välistä oli luettavissa, että tästä alkaa inspiroiva kausi, jolloin blogi lähtee taas uuteen nousuun, käydään taas yhdessä ottamassa kuvia, kirjoittellaan postauksia varastoon jne.. No miten taas kävi?

hki2

Tuli maanantai, tuli arki. Oli taas töitä ja harrastuksia.. Kaikki viikonlopun ajatukset blogista unohtuivat taas. Tai eivät oikeastaan unohtuneet, vaan jäivät huonona omatuntona päähän pyörimään. Aina kun oli pieni hetki omaa aikaa, yritin avata koneen ja kirjoitella jotain. En vaan saanut taaskaan mitään aikaiseksi! Tällä hetkellä työt imevät musta aivan kaiken mahdollisen energian - ja itseasiassa vähän ylikin. En enää kotona jaksa istua koneella ja keskittyä uuteen postaukseen. En, vaikka olisi mitä sanottavaa!

Onneksi pian helpottaa - enää kuusi viikkoa kesälomaan.. Sen jälkeen yksi vaihe elämästä on taas takana ja alkaa parin kuukauden breikki kaikesta, mikä on nyt pääosassa elämässäni. Vaikka tykkäänkin mun työstä, odotan silti ihan älyttömästi kesälomaa ja kaikkia kivoja juttuja, mitä loma tuo taas tullessaan.. Esimerkiksi ihan sitä, että koko ajan ei pyöri päässä tekemättömät työt tai ajatus siitä, että taas on tullut hoidettua jokin asia liian huonosti.

hki1

Jotain on kuitenkin tapahtunut täällä blogissa. Saatiin eilen säädettyä ulkoasua vähän ja nyt tästä lähtien ladattua hieman suurempia ja toivottavasti parempilaatuisia kuvia tänne blogiin. Siitä on hyvä aloittaa.. Ja hei, tänään mulla on kerrankin aikaa ja energiaa blogille. Eilen oli vuorossa pitkä lenkki, joten tänään on lepopäivä treeneistä. Lisäksi alkuviikko menee koulutuksessa, joten töitäkään ei tarvitse tänään ajatella. Eli katsotaan, jos vaikka saisin kirjoiteltua vielä lisää..

Kertokaa te sillä aikaa, mitä kuuluu??

2 kommenttia:

  1. Höh, kommentti ei lähtenytkään! Mutta siis alkuviikon kiireiden jälkeen IBAn innostamana päivitin oman blogini ulkoasun, nimen ja hankin jopa oman domainin, joka tosin ei vielä toimi. Josko bloggausinto taas tästä löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta! Toivottavasti sun bloggausinto säilyy :)

      Poista