perjantai 30. maaliskuuta 2018

vähän erilainen pääsiäisperinne

R: Heei, mitä teille kuuluu? Täällä blogin puolella on viime aikoina ollut melko hiljaista, pahoittelut siitä. Aika kuluu niin nopeasti, ettei blogille tunnu löytyvän aikaa oikein mistään. Ideoita kyllä tulee ja menee, kuviakin arkistoista löytyisi, mutta tuntuu ettei oikein löydy sellaisia hetkiä, että saisi kirjoitettua mitään (järkevää). Ajattelin nyt kuitenkin tulla moikkaamaan, kun on pieni hetki ennen Lahteen lähtöä. Meidän blogia pidempään lukeneille ei taida tulla yllätyksenä, että lähdetään taas pääsiäiseksi Lahteen koristurnaukseen. Tämä taitaa olla jo 12.kerta. Muistaakseni oltiin siellä ensimmäistä kertaa 2006 tai 2007 - en pysy enää laskuissa mukana! 


Tällä kertaa meillä on ensimmäinen peli vasta iltapäivällä, ihanaa kun sai aamulla nukkua pitkään. Vaikka harvemmin mä nykyään enää kovin pitkään nukun, tänäänkin heräsin ensimmäistä kertaa puoli kahdeksan aikoihin ja lopulta nousin sängystä kahdeksalta. Toisaalta olin mennyt nukkumaan jo ajoissa, joten nyt hyvin yöunien jälkeen jaksaa hyvin pelata! Nämä pääsiäisvapaat tulee kyllä tarpeeseen - tuntuu että arki on ollut tosi kiireistä ja vähän stressaavaakin, joten ihana ettei nyt seuraavaan kolmeen päivään tarvitse ajatella mitään, saa vaan pelata korista ja olla parhaiden kavereiden kanssa! Meillä on taas viisi peliä kolmen päivän aikana, joten maanantai meneekin sitten todennäköisesti lepäillessä. Turnauksen jälkeen onkin sitten koriskausi ohi (muutamaa valmennusta lukuunottamatta), joten on vihdoin mahdollista panostaa täysillä juoksuun! Maaliskuussa juoksukilometrejä tuli harmillisen vähän pelien, Lontoon reissun ja synttärijuhlinnan vuoksi.. Tarkempaa raporttia maaliskuun juoksuista tulossa myöhemmin!


Nyt mä pakkaan viimeiset tavarat ja pian otetaan suunnaksi Lahti. Onko teillä jotain pääsiäissuunnitelmia?

1 kommentti:

  1. Ihanat pirteän talviset kuvat!
    Hauskaa Easter Tournamentia, itsekin siellä joskus vuonna... noh, tosi kauan sitten, olen palloa pomputellut :) . Perinne sekin!

    VastaaPoista