sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

oon nuori kunnes toisin todistetaan


J: Täytettiin perjantaina kolmekymmentä. Kolmekymmentä vuotta, voitteko uskoa? Mä en tunne itseäni päivääkään yli 21-vuotiaaksi, näytän ehkä just 25-vuotiaalta ja huumorintaju on välillä yhtä huonoa kuin teineillä. 

Sen sijaan kolmenkymmenen vuoden aikana olen oppinut paljon elämästä. Hankkinut yliopistokoulutuksen, ostanut asunnon, löytänyt työn, jossa viihdyn, matkustanut yli 30 maassa ja saanut noin 2/3 elämästäni harrastaa lajia, joka tekee mut onnelliseksi. Olen saanut elämääni ihmisiä, joiden seurassa voin olla oma itseni ja olen myös oppinut paljon itsestäni. Tähän ikään mennessä tiedän (suunnilleen) mitä elämältäni haluan ja teen kaikkeni, jotta tavoitteeni toteutuisi. 

Perjantaina pidettiin lähimmille kavereille bileet, eilen sitten levättiin ja tänään on taas mennyt koripallon parissa koko päivä. Eli elämä jatkuu kolmenkympin paremmalla puolella! Aika samalta tuntuu kuin ennenkin ja hei, ikähän on vain numero! Mä olen ainakin nuori kunnes toisin todistetaan..

4 kommenttia: