keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Lontoo on aina hyvä idea

J: Aika palata hetkeksi Lontooseen! Tulimme myöhään sunnuntaina kotiin reissusta ja pakko taas sanoa vain, että ihan huippureissu. Lumesta ja pienestä kaaoksesta huolimatta meillä sujui kaikki oikein mukavasti. Seura oli parasta mahdollista, hotelli vanha tuttu, lennot olivat ajallaan ja mikä tärkeintä - Lontoo on aina ihan mahtava. Tällä reissulla keskityttiin enimmäkseen vain yhdessäoloon ja fiiliksen mukaan mentiin. Edes huono sää ei pilannut meidän reissua.


Meidän pidennettyyn viikonloppuun mahtui lopulta vaikka mitä! Kävimme shoppailemassa ajan kanssa - tosin suurin aika meni Primarkissa ihmetellessä, kävelimme pitkin Lontoon katuja, kävimme Notting Hillissä ja Portobello Roadilla sekä Sohossa. Näimme myös pakolliset nähtävyydet, kuten remontissa olleen Big Benin, London Eyen ja Tower Bridgen. Teimme myös pikavisiitin Sky Gardeniin, siitä voisin kirjoitella myöhemmin vähän lisää. Lisäksi istuimme pubeissa, söimme aivan törkeän hyviä aamupaloja (niistäkin myöhemmin lisää) ja ehdimme jopa National Galleryyn ihastelemaan suosikkitaideteoksia. Tehokas loma, pakko myöntää!

Lontoo on kyllä aina hyvä idea. Kolmen päivän lomalla ehtii jo irtautua hyvin arjesta ja reissussa ei tullut varmaan kertaakaan työjutut mieleen, joten loma oli onnistunut. Vaikka olen käynyt Lontoossa jo lukemattomia kertoja ja asunut vaja vuoden siinä ihan naapurissa, onnistuu kaupunki aina yllättämään. Aina löytyy jotain uutta. Aina lähtiessä tulee sellainen fiilis, että haluan pian takaisin! Mikään muu kaupunki ei ole onnistunut tuomaan mulle samanlaista fiilistä, vaikka paljon on tullutkin matkusteltua.


Lomailu on aina ihanaa, mutta lomalta arkeen paluu ei niinkään. Tällä kertaa ainakin on ollut hieman käynnistymisvaikeuksia. Ollaan jo keskiviikossa, mutta mun ajatukset harhailevat yhä jossain muualla kuin töissä. Lisäksi huomaan heti kropassa pari huonosti nukuttua yötä. No, onneksi enää pari päivää ja sitten olisi taas viikonloppu. Viikonloppu on tosin niin täynnä ohjelmaa, ettei sitä oikein rentoutumaan ehdi! Onneksi Lontoo oli kaiken tämän väsymyksen arvoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti