lauantai 17. helmikuuta 2018

päivät, jotka katoavat liian nopeasti

R: Mä ihan järkytyin taas kun avasin bloggerin ja huomasin, että edellisestä postauksesta on jo viikko. Viikko! Mihin nämä päivät ja viikot katoavat? Kahden viikon päästä ollaan jo Lontoossa. Kolmen viikon päästä olen jo 30. Tällä viikolla arki-illatkin ovat menneet tosi nopeasti, olen esimerkiksi..

..käynyt ystävänpäivänä Jennan kanssa pikavisiitillä Turussa ja testannut vihdoin Kobe-sushin all you can eat -iltamenun. Eli 15 euron hinnalla saa tilata listalta sushia (ja muita ruokia) niin paljon kun haluaa. Kaikki pitää sitten syödä, muuten tulee lisämaksua. Ehdottomasti jatkoon! Tuoreet, hyvät sushit ja mukava paikka muutenkin.


..ollut yksissä koristreeneissä, juossut yhden lenkin ja käynyt kerran salilla. Huomenna sitten pitkä lenkki. Tämän piti olla kevyempi viikko, mutta niin taas treenejä kertyi, kun haluaa monipuolisesti treenata.

..käynyt parikin kertaa vanhempien luona ja kateellisena kuunnellut juttuja heidän Thaimaan reissulta (ja kadehtinut myös sieltä tarttunutta rusketusta!).


..viettänyt tunteja Hotels.comin sivuilla ja etsinyt majoitusta Dubrovnikiin! Onko jollain hyviä kokemuksia? Haluttaisiin huoneisto, jossa on vähintään jääkaappi ja parveke. Tai sitten hotelli, johon kuuluu hyvä aamiaisbuffa ja huoneessa on parveke. Oikeastaan toi parveke on tärkein! Ja se, että aamukahvin saa helposti..

..lukenut. Mulla on tosi kausittaista se, miten paljon luen kirjoja. Nyt on tullut luettua taas enemmän, tällä hetkellä kesken on Max Mantereen dekkarisarja. Lisäksi kävin lainaamassa kasan kirjoja työkykykoordinaattorikoulutusta varten, jonka aloitan tässä kuussa. Niitäkin on kiva silloin tällöin selailla, mutta iltaisin kaipaan tuollaista aivot narikkaan -dekkarihömppää!

Mitä teidän viikkoon on kuulunut? 

2 kommenttia:

 1. Yks kappale influenssaa :D Viikko on menny ihan sikanopeaa, vaikken oo tehny muuta ku maannu :D

  Makaaminen kuulostaa ihan hukkaan heitetyltä ajalta, vaikka kai se teki ihan hyvääkin olla tekemättä mitään. Nyt alkaa jo vähän jalka vipattaa ulos, kun tuolla paistaa aurinko, mutta vielä ei kyllä pysty :(

  Hauskaa ens viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, toivottavasti on jo parempi olo! Kivaa viikkoa :)

   Poista