tiistai 9. tammikuuta 2018

rentouttava miniloma

J: Kirjoittelin sunnuntaina pitkän tarinan mun viikonlopusta, mutta sitten iski väsymys ja postaus jäi julkaisematta. En jaksa nyt enää julkaista sitä, mutta nyt kuitenkin muutama huomio viikonlopusta..

..Helsingin paras hotelli on ehdottomasti Clarion. Olin siellä lauantaista sunnuntaihin yötä ja vitsit miten upea paikka! Käytiin aamu-uinnilla ulkona olevassa altaassa, syötiin ehkä paras mahdollinen hotelliaamupala ja ihasteltiin auringonnousua 14. kerroksen ikkunasta. Luksusta!

..Lux Helsinki on siisti, mutta porukkaa oli ihan hurjasti lauantaina sen juuri alettua! Onneksi kuitenkin mentiin, en ole koskaan ennen käynyt  kyseisessä tapahtumassa. 


..Odotin melkein 30-vuotta, ennen kuin kävin ensimmäistä kertaa Ateneumissa. Noloa, tiedän. Nyt menen kyllä uudestaan nopeammin, sen verran paljon pidin paikasta!

..Koripalloyleisö Salossa on parempi mitä Helsingissä! Toki vierasjoukkueen kannattajana mielipiteeni voi olla hieman puolueellinen, mutta kuitenkin.. Pääasia kuitenkin, että Vilpas voitti Seagullsin.

..Töölön Sävelen vegeburgeri oli ihan jees, mutta silti olen syönyt parempiakin. Saa ilmiantaa Suomen paras vegehamppari! (Paras lihaversio löytyy Friends & Burgerista ehdottomasti)


..Helsingissä tuulee enemmän kuin Salossa. Vai mitä tykkäätte mun hiuksista tuossa viimeisessä kuvassa?

Oli kyllä niin kiva viikonloppu. Aina ei tarvitse lähteä ulkomaille päästäkseen lomafiilikseen! Välillä riittää puolentoista tunnin junamatka ja ihan tavallinen viikonloppu. Yksi mun uudenvuoden tavoitteista voisikin olla se, että harrastan useammin tällaisia pieniä irtiottoja. Kokeilkaa tekin!

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä siitä, että miniloma tosiaan kannattaa ja virkistää. Mullakin oli pidempi viikonloppu Etelä-Suomessa ja olipahan ihanaa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää siis tehdä samanlaisia lomia useammin ;)

      Poista