lauantai 27. tammikuuta 2018

osaatko olla tekemättä mitään (järkevää)?


R: Tänään olen..

..kirjoitellut jo kolmea postausta, mutten saanut yhtään niin valmiiksi, että voisin heti julkaista niitä.

..ja samalla miettynyt olisiko teillä toiveita, mitä haluaisitte lukea? Reissujuttuja? Treeneistä? Juoksusta? Arjesta? Toiveita saa esittää.

..kuunnellut tämän biisin ehkä 20 kertaa.

..ollut kateellinen meidän vanhemmille, jotka lähtivät eilen kahdeksi viikoksi Thaimaan lämpöön.

..syönyt törkeän hyvää kookossuklaata. Kookossuklaata, minä joka en edes tykkää kookoksesta.

..tehnyt joukkuejakoa huomista SSO-liigan turnausta varten. Huomenna Salohalli täyttyy taas pienistä koripalloilijoista, parasta!

..miettinyt, että aina kaipaan näitä päiviä, kun ei ole mitään tekemistä ja sitten kun ei ole tekemistä, tuskailen sitä kun ei ole tekemistä! Muita, joilla samoja ongelmia?

..ja edelliseen liittyen todennut, että olen kadonnut taidon olla tekemättä mitään. Opiskeluaikoina ei ollut tällaisia ongelmia.. Ehkä mä jatkan sen taidon harjoittelua nyt!  

Ihanaa rentoa lauantaita kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Mulla oli toi vaihe pitkään mutta nyt kun päätin vaihtaa työpaikkaa ja stressitaso laski 150% niin loppui tuo jatkuva tekeminen. Mä olen monta päivää vain ollut töiden jälkeen, tekemättä mitään.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Tavallaan tykkään siitä, että on koko ajan tekemistä. Ja lopulta mä eilenkin sitten vaan olin tekemättä mitään erikoista ;)

   Poista
 2. Haha, mä oon ihan mestari siinä, etten tee mitään :D Ennemmin yritän aina ruoskia itteni tekemään jotain, etten vaan jumittais sohvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, meidän pitäisi selkeästi oppia toisiltamme!

   Poista