sunnuntai 31. joulukuuta 2017

vuosi 2017 aakkosin

J: Vuosi alkaa lähentyä loppuaan ja aika vähän muistella vuotta täällä blogissakin. Tuntuu, että vähän jokaisella on tässä vaiheessa vuotta tapana tehdä jonkinlainen yhteenveto vuodesta. Mun mielestä se on ihan hauska tapa, itse ainakin tykkään lueskella niitä postauksia myöhemmin. Eli nyt siis, mitä mulle jäi mieleen vuodesta 2017 aakkosin!

A: Asuntoauto. Ajoin ensimmäistä kertaa koskaan asuntoautoa tänä vuonna, niin siistiä!

B: Budva! Pieni kaupunki Montenegrossa, jossa vietin kesällä viikon ja ihastuin maahan

C: California. Helmikuussa reissattin jenkkien länsirannikolle, ajeltiin San Franciscoon Losiin ja takaisin. Täällä lisää reissusta!


D: Dekkarit. Mun piti alkuvuodesta kirjoittaa ylös kaikki lukemani kirjat, mutta se jäi. Nyt vähän harmittaa, sillä olisi kiva laskea, kuinka paljon niitä oikein olen lukenut..

E: EM-kisat koripallossa. Susijengi pelasi kotikisat syksyllä ja oli ihan mahtava kokemus

F: Frisbeegolf. Täältä voi lukea lajikokeilusta, sen jälkeen on tullut heiteltyä vähän enemmänkin.

G: Gotlanti. Ihana pieni saari, jonne haluan vielä uudestaan paremmalla ajalla!

H: Halikko - paras kotikaupunki!

I: Innostuminen. Olen innostunut vaikka mistä vuoden aikana, mm. koodaaminen, valmentaminen, opiskelu..Harmi, ettei kaikki into kestä aina kovin kauan!


J: Juoksu! 2017 tuli juostua kaksi virallista puolimaratonia ja jos oikein laskin, neljä kertaa epävirallinen. Juoksin myös elämäni pisimmän lenkin ja päätin ilmoittautua ensi vuodeksi maratonille.

K: Koripallo. Ei varmaan tarvitse selitystä?

L: Lofootit. Yksi upeimmista paikoista, jossa olen koskaan käynyt!

M: Mjösund. Eli meidän mökki. Siellä on tullut vietettyä enemmän aikaa kuin ennen, mutta vielä enemmänkin olisin halunnut

N: NBA. Helmikuussa pääsin Losissa katsomaan ensimmäistä kertaa jenkkikorista. Mahtava kokemus!

O: Oma luokka. Sain kesän jälkeen jatkaa tuttujen oppilaiden kanssa ja se teki vuoden aloituksesta paljon helpomman, mitä vaikka viime vuonna syksyllä!


P: Porvoo. Tehtiin kavereiden kanssa road trip kesällä Porvooseen ja viileästä ilmasta huolimatta vietettiin ihan huippu vuorokausi siellä.

Q: QR-koodit. Niillä on kiva monipuolistaa opetusta!

R: Robinin keikka lokakuun lopusta jäi hyvin mieleen, vaikka muuten en (kovin paljon) Robinia kuunnellutkaan tänä vuonna. Se tuo aina mieleen muistoja!

S: Suppailu. Hankin kesällä oman laudan ja voi sitä iloa, kun pääsi ensimmäistä kertaa vesille ihan sieltä kun halusi! Suppailu jäi harmittavan vähälle kesällä. mutta siellä se lauta varastossa odottelee tulevaa kevättä..

T: Turun puukotus. Vieläkin menee kylmätväreet, kun ajattelen sitä iltapäivää. Miten pienestä kaikki olisi voinut olla kiinni?

U: Ulkomaat. Kävin seitsemässä eri maassa vuoden 2017 aikana, ihan hyvin!


V: Vegaaniruokavalio. Koko vuoden olen pyrkinyt enemmän ja enemmän vähentämään eläinperäisiä tuotteita ruokavaliossa, innostus lähti tammikuun vegaanihaasteesta.

W: Wizzair! Varasin pari viikkoa sitten ekat lentoni Gdanskiin kyseisellä lentoyhtiöllä, toivottavasti ei petä

X: Xmas, eli joulu, oli tänäkin vuonna ihanan rentouttava ja perinteinen

Y: Ystävät. Niin paljon hyviä hetkeiä koettu taas yhdessä ja toivottavasti lisää tulee 2018!

Z: Zurich. Kaupunki, johon en olisi uskonut ihastuvani palavasti! 

Å: Åbo. Varför Paris vi har ju Åbo?  Kaikesta huolimatta Suomen paras kaupunki, jossa tämän vuoden aikana tuli mm. syötyä elämäni paras sushiannos ja vietettyä pari huippu koulutuspäivää!

Ä: Ääripäät. Välillä tuntuu, etten oikein tiedä mitä haluan elämältäni ja välillä tuntuu, että kaikki on ihan täydellistä

Ö: Öisin on tullut välillä nukuttua liian vähän. 

Kokonaisuudessaan kyllä ihan mahtava vuosi. Toivottavasti ensi vuodesta tulee yhtä siisti!

1 kommentti:

  1. Mäki tykkään lukea näitä yhteenvetoja vuodesta :) Sainpa myös vinkkejä minne voisi seuraavaksi matkustaa!

    VastaaPoista