perjantai 22. joulukuuta 2017

Vihdoin!


J: Nyt se on täällä. Nyt on aika rauhoittua, unohtaa kaikki työjutut, harrastukset ja muut kiireet. Nyt on vihdoin aika vaan olla. Joululoma tuli kyllä taas niin tarpeeseen - viime viikolla tuntui, etten muuta ehtinyt tehdä kuin töitä. Tällä viikolla piti helpottaa, mutta niin mä kuitenkin löysin itseni vielä toiseksi viimeisenä työpäivänä allekirjoittamassa todistuksia, lukemassa tarinavihkoja ja siivoilemassa luokkaa melkein kaikkien muiden jo lähdettyä kotiin. 

Jouluna on hyvä aika rauhoittua ja miettiä mennyttä syksyä ja koko vuotta. Miettiä, mikä meni hyvin ja missä on vielä parannettavaa.. Toki vielä tärkeämpää on heittää aivot narikkaan, nauttia jouluherkuista ja hyvästä seurasta. Mä en ole tänän vuonna ottanut mitään stressiä joulusta. En lähettänyt kortteja, lahjoja ostin vähemmän kuin koskaan ja pakolliset jouluherkut (saaristolaisleipä, joulutortut ja bataattilaatikko) tuli leivottua tänään. Toki huomenna ja aattona kokkailen Riikan ja äidin kanssa jouluruokia, mutta se on ihan mukavaa puuhaa!

Jotenkin tuntuu, että pää on tällä hetkellä ihan tyhjä! Siksi toivotankin nyt kaikille oikein ihanaa joulua ja palaan taas blogin pariin, kun siltä tuntuu. Nauttikaa vuoden parhaasta juhlasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti