sunnuntai 3. joulukuuta 2017

#veronkiertopäivä

J: Löytyykö sieltä ruutujen toiselta puolelta muita, joille tulee veronpalautuksia tiistaina? Suomalaiset saavat keskimäärin 712€ veronpalautuksia. Nyt kun päästiin black fridaysta ja cyber mondaysta, monet kaupat mainostavat veronpalautusalea ja yrittävät saada ihmisiä tuhlaamaan joka sentin joululahjoihin ja muuhun tavaraan..

Mulle tulee myös ihan kiva potti, koska matkakulut. Olin ajatellut laittaa melkein koko summan säästöön, mutta sitten törmäsin SOS-Lapsikylän veronkierto-kampanjaan, jossa kehotetaan suomalaisia laittamaan osa veronpalautuksista kiertämään. Sen sijaan, että laitan koko summan säästöön, mitä jos ostaisinkin kympillä turvallisen leikkihetken? Tai satasella turvallisen sylin lapselle?


Suomessa joka kymmenes lapsi on lastensuojelun piirissä. SOS-Lapsikylä auttaa heikoimmassa osassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisää lapsiperheiden hyvinvointia. SOS-Lapsikylän tavoitteena on tukea lapsia ja perheitä niin, että lapset voivat elää omassa kodissaan tai SOS-Lapsikylän tarjoamassa sijaiskodissa. 

Jo pienellä summalla just sinä voit auttaa! Täällä lisätietoa kampanjasta. Jos et halua osallistua juuri tähän keräykseen vaan antaa esimerkiksi jotain konkreettista, käy kurkkaamassa täältä miten muuten voit tehdä hyvää näin joulun alla. Laitetaan hyvä kiertämään!

4 kommenttia:

 1. Mä osallistuin tänään #joulupuu-keräykseen, siinä oli mun tämän joulun hyvä teko :)

  VastaaPoista
 2. Toi on kyllä niin totta, että on hienoa, jos laittaa edes sen pienenkin summan johonkin hyvään asiaan! Itse tosin sain tällä kertaa elämäni ensimmäiset mätkyt :'D Tulee sitä silti joka vuosi joku pieni summa laitettua joulupatakeräykseen tai muuhun vastaavaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ehkä ensi vuonna tulee sitten taas palautuksia! Mutta ihanaa, että siltin autat :)

   Poista