lauantai 30. joulukuuta 2017

#kiitollisuuskalenteri

R: Kerroin muutama viikko sitten Twitterisä pyörivästä #kiitollisuuskalenteri haasteesta ja muistutin myös siitä toisesta puolesta keksimällä kiitollisuuskalenterin rinnalle vitutus, eli nätimmin sanottuna ketutuskalenterin. Mulla kävi kiitollisuus- ja ketutuskalenterin kanssa vähän huonosti. Twitterissä kyllä ahkerasti muistin twiittailla asioita, joista olen kiitollinen, mutta ne ärsytystä aiheuttaneet asiat unohtuivat. Yritin niitä aina silloin tällöin keksiä, mutta ei niitä enää jälkikäteen muistanut. Mistäköhän sekin kertoo? Ehkä siitä, että ärsyttäviä ja harmitusta aiheuttavia asioita on ihan turha jäädä murehtimaan ja sen sijaan keskittyä positiivisiin asioihin ja niihin, mistä on kiitollinen. Jokaisessa päivässä on ilon aiheita, joten tässä mun kiitollisuuskalenteri-haasteen viimeiset osat! Ensimmäinen osa on luettavissa täällä.


9.12 Tänään supermikrojen kanssa taas korispelejä, vieläkään ei voittoa tullut, mutta eteenpäin menty! Parasta!
10.12 Tänään juhlittiin isovanhempien yhteisiä 80v juhlia. Ei ollut mekkokriisiä, koska mä ja siskoni pukeuduttiin mamman vanhoihin mekkoihin. Hyvä maku ollut mammalla jo vuosikymmeniä sitten!
11.12 Ensimmäistä kertaa #kiitollisuuskalenteri aikana piti oikein miettiä mistä tänään olisin kiitollinen. Mietin pitkään. Ehkä elämästä yleensä - ja siitä että maanantai on pian ohi.
12.12 Iltapäiväkahvin sijaan glögiä koska ulkona on ihan talvi! Voi kunpa tulisi pieni pakkanen ja lumi pysyisi maassa..
13.12 Ihana auringonpaiste tänään ainakin täällä Salossa! Harmi että päivä pitää viettää sisällä työhuoneessa, jossa ei ole edes ikkunaa. No, kävin mä lounaalla ulkona..
14.12 Olen kiitollinen siskosta joka kannustaa lähtemään salille vaikka väsyttää!
15.12 Melkein unohtu! Tänään olen kiitollinen joulupukista, joka toi mulle oman karkkikoneen pikkujouluissa
16.12 Tämä päivä unohtui välistä, oli sen verran kiireinen lauantai!


17.12 Jes, kuusi koristeltu. Ensimmäinen joulu täällä ja mahtui iso kuusi. Parasta! 
18.12 Tämäkin päivä oli näköjään unohtunut välistä..
19.12 Tänään olen kiitollinen siitä että minulla on työpaikka.. Hallituksen hyväksymä ei kohtele työttömiä tasa-arvoisesti
20.12 Muutama puuttuva joululahja vihdoin ostettu - yksi myös itselle! Kivaa, että pian on joulu!
21.12 Onnea on oma sauna. Lenkin ja kauppareissun jälkeen olen ihan jäässä, onneksi pääsee saunaan.
22.12 Joululoma on hyvä aloittaa pienellä lenkillä. Olipas hyvä juoksusää ja askel kevyt!
23.12 Mökillä. Kuusi koristeltu ja melkein koko perhe jo koossa. Vähän alkaa olla jo joulufiilis..
24.12. Joulu!

Sellaisia asioita, melko jouluista (luonnollisesti) ja löytyypä sieltä jopa pitkän bloggaushistorian ensimmäinen (kai?) poliittinen kannanotto. Tänään suunnitelmissa olisi juosta vuoden viimeinen pidempi lenkki ja sen jälkeen ottaa ihan vaan rennosti. Huomenna pitäisi kai uutta vuotta juhlistaa? 

2 kommenttia:

  1. Ketutuskalenteri oli mulle uusi juttu, mutta näistä sun kiitollisuuspäiväkirjan merkinnöistä huomaa että hallitset homman! Olen itsekin yrittänyt monesti pitää kiitollisuuspäiväkirjaa, mutten ole vielä saanut sitä niin luonnolliseksi asiaksi että kiitollisuudentunnetta herättävät asiat olisivat arkipäiviäisiä. Mulla ne on usein tosi yleisiä "olen kiitollinen siitä että mulla on katto pään päällä" tyylisiä juttuja, mutta toki olen valtavan kiitollinen niistäkin isoistakin asioista.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin mä yritän hallita ;) Pitää yrittää ajatella positiivisesti ja olla kiitollinen siitä, mitä on.

      Poista